Ma újra a napsütés játssza a főszerepet!

Csak hajnalban esz fagypont alatt

2015/10/30

Pénteken újra a napsütés játssza a főszerepet a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően, csupán nyugaton, északnyugaton lehet kezdetben több felhő az égen.

A légmozgás nem lesz jelentős. A hajnali -1, +7 fokot követően délutánra 13 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Hajnalban, reggel pára-, illetve ködfoltok okozhatnak átmenetileg korlátozott látási viszonyokat, ezek megszűnését követően országszerte napos időre, száraz utakra, illetve gyenge légmozgásra számíthatunk

napiido

Szombaton is többnyire napsütéses, csapadékmentes időre készülhetünk, ugyanakkor hajnalban ezen a napon is megjelennek majd a köd- és párafoltok. A minimumok -1 és +5 fok, míg a maximumok 13-15 fok körül alakulnak. Napközben délnyugaton megélénkül a keleti-délkeleti szél.

Vasárnap hajnalban is több helyen kialakulhat pára, köd, és hazánk jelentős részén megjelennek a fagyok. Délutánra a napos időben 11 és 14 fok közé melegszik a levegő.

A jövő hét elejétől egyre többfelé napközben is tartósan megmaradhat a hajnalra képződő köd, illetve az ennek megemelkedéséből kialakuló alacsony szintű rétegfelhőzet. Éjjelente több helyen fagyhat, napközben a napos tájakon ugyanakkor 15 fokot is mérhetünk.

Forrás: Időkép.hu

Hozzászólások