Mádai Vivien embertelen fájdalmakat élt át

Teljesen felborult az élete

2014/10/15

Bár kisfia lassan egy hónapos lesz, Mádai Vivien még mindig rémálmokkal küzd, annyira megviselte őt a szülés. Az anyaszerepbe nehezen tud belerázódni, gyakran eltörik a mécses. 

Mádai Vivien a párjával
Mádai Vivien a párjával

Alig egy hónapja adott életet első gyermekének, egy díjátadó ünnepségen máris részt vett Mádai Vivien. Az elmúlt hetek megpróbáltatásai nem látszanak rajta, bár elmondása szerint nehézségekben bőven van része.

Még most is rémálmok gyötörnek. Nagyon nehéz szülésem volt. Nem fogom szépíteni, már csak azért sem, mert engem sem készítettek fel korábban minden eshetőségre, és nehéz volt átélni. Tizenkilenc órát vajúdtam, végül császározni kellett, és sajnos még a pici nyakára is rátekeredett a köldökzsinór. Embertelen fájdalmakat éltem át. Mindkettőnk számára küzdelmes szülés és születés volt, remélem, ez Zénó életére pozitívan fog kihatni, és igazi küzdő lesz. Nekem még fel kell dolgoznom ezt az élményt” – mondta a Borsnak Mádai Vivien

Mindezektől függetlenül végtelenül boldog, bár a mindennapok sem mennek még zökkenőmentesen. Szerencsére a családja mindenben támogatja. 

Nehéz feladat, hiszen teljesen megváltozott az életem. Már nem az első helyen állok saját magam számára, van egy apró valaki, akire száz százalék figyelmet kell fordítanom, hatalmas felelősség, de nem teher. Az első hetek borzasztóan kemények voltak, hullafáradt vagyok. Hiába cseperedett a méhemben Zénó, most, hogy a világon van, meg kell ismernünk egymást. Szerencsére a család támogat, és engedik, hogy néha eltörjön a mécses, mert bár a legcsodálatosabb feladat, anyának lenni bizony kemény dolog. Most egy picit nyugodtabb és monotonabb az élet. Biztos napirendet kell tartsak Zénóval, hiszen akkor tud rendeződni minden. A látogatókat és családtagokat is megkértem, hogy ne egyszerre árasszanak el bennünket, mert akkor felborul a most már biztosnak látszó napirend, de szerencsére mindenki figyelembe veszi a kérést, és a segítségünkre van” – árulta el a Blikknek Mádai Viven.

Vivien Lolával selfizett az Év boltja díjátadóján
Vivien Lolával selfizett az Év boltja díjátadóján
Hozzászólások