Madár anyukája az életéért küzd

A bokszoló a házát is eladná

2015/05/29

Erdei Zsolt Madár élete egyik legnagyobb küzdelmét folytatja: édesanyja egészségéért harcol, de megpróbál felkészülni arra, amire nem lehet…

Madár anyukája, Gizi néni öt éve küzd a betegséggel, ami az egész családot megviselni, de össze is hozza.

Az, hogy összejön a család, jó hatással van anyukámra. Az unokák jelenléte különösen felvidítja, gyakran az is elég, ha maga körül látja, nevetni hallja őket. Attól pedig teljesen elolvad, ha az egyéves Grétit ölbe veheti. Olyan szeretettel becézgeti a kislányt, hogy közben teljesen megszűnik számára a külvilág. Csak ketten vannak benne: Gréti és ő. A házamat is eladnám, csak hogy anyukám meggyógyuljon. De ha megszólal a telefonom, mindig összerezdülök. Nehéz elfogadni, hogy az édesanyám, aki kis korom óta a széltől is óvott, most az életéért küzd. Mindig csak azt mondom, bár csak átvállalhatnám tőle ezt a harcot, bár küzdhetnék helyette” – mesélte a Bestnek Erdei Zsolt.

madar2

A bokszolónak nem elég, hogy anyukájában és saját magában is tartania kell a lelket, de kisfia, Viktor is sokszor elkeseredik a nagyi betegsége miatt. Olyankor Madár megpróbálja megnyugtatni őt.

Elmagyaráztam neki, hogy ez a világ rendje: az idősek elmennek, a fiatalok pedig itt maradnak. De azért szörnyű volt így beszélni. A mai napig, amikor elköszönök anyukámtól, azt mondja: vigyázz magadra, gyémántom! Éppúgy búcsúzik tőlem, mint profi versenyző koromban, amikor Németországba indultam vissza, és tudta, hogy hosszú ideig nem találkozunk. Csakhogy én örök optimista vagyok, reménykedem a felépülésében. Szerencsére jól viseli a kezeléseket, emellett pedig az a legfontosabb, hogy minél többet legyünk vele, és érezze a szeretetünket” – tette hozzá Madár.

Olvass még Erdei Zsoltról!

Hozzászólások