Madonna expasija állítólag csúnyán viselkedett

Ejnye-bejnye

2016/02/17

Megszámlálhatatlanul sok exe van már a legendás énekesnőnek, és valljuk be, nehéz elhinni, hogy nem érdekből, hanem önzetlen, tiszta szerelemből akadnak fent a horgán a fiatal suhancok. Madonna legutóbbi wannabe szerelme már magától is megállja helyét a világban. Pechjére, mert még mindig elég gyerekes.

Madonna ex-fickója – ja, bocsi, ez egy igen nagy halmaz, de ebben az esetben egy konkrét személyről van szó -, szóval a srác kicsikét rosszalkodott. A Brahim Zaibat (29) nevű fiatal srác, aki Madonna táncosa volt, készített  egy repülőgépen egy “vicces” selfie-t. Ebben semmi különleges nem lenne ugye, mert aki még nem lőtt selfie-t az hazudik! Szóval az volt a gond, hogy egyik öreg honfitársáról, a szintén francia Jean-Marie Le Pen (87) szélsőjobboldali politikusról készítette, miközben az aludt. Gondolom a dolog pikantériája, hogy Mr. Le Pen picikét rasszista lehet, mivel szélsőjobbos, Brahim meg fekete fickó. Brahim brahiból meg is osztotta a képet mindenhol, ahol csak lehetett. Face-en , Twitteren, Instán…szóval látta a fél világ!

Bírósági ügy is lett belőle, és megbüntették 1 euróra. Nem tudom, miért csak ennyire, gondolom, mert nem csinált többet. Mindenesetre nekem szimpatikus ez a sztori , én sem hagytam volna ki a lehetőséget! Selfie-re fel gyerekek! :)

Hozzászólások