Magánélete miatt zaklatják Zimány Lindát

2014/07/16

Hetek óta hívogatják a különböző bulvárlapok képviselői Zimány Lindát, kreált kapcsolatokkal. Mindenkivel megpróbálják összehozni, akivel egynél többször látták nyilvános helyen. A szépséges modell értetlenül áll a történtek előtt, és fel sem tudja fogni, miért kell őt és a barátait kelletlen helyzetbe hozni a szenzációhajhászás miatt.

Tudomásunkra jutott, hogy hetek óta különböző valótlan híresztelésekkel üldözik Lindát egyes napilapok képviselői, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy ráerőltessenek olyan kapcsolatokat, amiknek sosem volt igazságalapjuk.

Jelen esetben egy 25 éves magyar fiúval próbálják összeboronálni a Tropic Beauty sztárját. Ádám, aki Jude Law sofőrje volt a Spy című amerikai nagyjátékfilm magyarországi forgatása alatt, régi családi barátja Lindáéknak. Hosszú ideje jó kapcsolatban vannak, olyannyira, hogy még baráti társaságuk egy része is közös.

linda“Nagyon sokat vagyunk egy helyen Ádámmal, hiszen egy társaságba járunk. A nyár nagy részét esténként a Raqpart nevű szórakozóhelyen töltjük, ahol összejön egy nagy csapat és együtt hekkezünk és beszélgetünk. Ádám is benne van ebben a körben, és igaz, láthattak minket egymás mellett ülni, sőt akár olyan helyzetben is, amikor átöleltük egymást… közvetlen vagyok a barátaimmal, mindannyian imádjuk egymást, és az sem kizárt, ha néha megöleljük vagy megpusziljuk a másikat, ahogy ezt minden baráti társaságban szokás. Elég nevetségesnek tartom, hogy egy-egy ilyen baráti üdvözlésből valótlan szerelmi viszonyokat próbálnak kreálni a bulvársajtó képviselői”– mesélte bosszankodva Linda, aki szerint nem annak kellene a legfontosabb témának lennie, hogy ő melyik barátját öleli meg éppen, hiszen vannak ennél sokkal fontosabb és súlyosabb dolgok is, amikről írni lehetne.

“Mostanában egyfolytában a magánéletem a téma. Nem ez az első eset, hogy olyan kapcsolatokat próbálnak rám erőltetni, amiknek sosem volt valóságalapjuk. Miért olyan érdekes az, kivel vagyok együtt? Miért nem írnak arról inkább, hogy volt szerencsém egy amerikai mozifilmben szerepelni, amit ráadásul itthon forgattak vagy hogy pont egy éve sikerült megnyernem egy rangos amerikai szépségversenyt,  aminek háziasszonyaként idén én adhattam át a koronát a győztesnek. Ezekről a történésekről szívesen beszélnék, mert ezekre büszke vagyok, de emiatt sosem csörög a telefonom. Fogalmuk sincs az embereknek arról, mennyit dolgozom, hogy sikeres legyek. Ez részben a bulvár hibája, mert amíg arról akarnak írni és sajnos írnak is, hogy kivel láttak együtt, addig az emberek nem fogják az igazi oldalamat megismerni. Valahogy az itthoni bulvár nagyon elment ebbe a durva vájkálásba. Amerikában együttműködnek a sztárokkal, hiszen közös érdek, hogy írjanak. Itthon is ez lenne a kifizetődőbb hosszú távon” – mondja el véleményét az ismert modell.

Zimány Linda magánéletéről nem véletlen nem beszél mostanában. Azt mondja, majd ha lesz miről, akkor a megfelelő időben és módon értesíteni fogja azokat, akik kíváncsiak rá.

fotó: Juhász Péter

Hozzászólások