Magánéleti válság miatt beteg Lilu?

A műsorvezetőnek már új párja van

2015/01/15

Romokban hever Lilu élete. Nem elég megküzdenie rejtélyes betegségével, házassága is tönkrement. A férje már el is költözött az otthonukból.

Lilu2
Lilu kifelé kacsintgat a házasságából (fotó: RTL Klub)

Komoly megpróbáltatások állnak az RTL Klub csinos műsorvezetőjének háta mögött. A napokban derült ki, hogy Lilu nem a sportnak és a kemény diétának köszönheti karcsú alakját, hanem komoly gyomorproblémák miatt lett csontsovány, aminek egyelőre nem ismerik az okát. Ám a most nyilvánosságra került információk alapján valószínűsíthető, hogy a magánélete összeomlása miatt lett beteg a Való Világ háziasszonya.

A Story magazin információi szerint véget ért Lilu tíz éven át tartó házassága. A tévés A rettegés foka című műsor felvételei alatt ismerkedett meg a szintén a produkciónál dolgozó férjével. A szerelem gyorsan lángra lobbant, összeházasodtak, és minden adott volt ahhoz, hogy boldog életük legyen. Ezt megkoronázta a kisfiuk érkezése, amivel tökéletessé vált a családi idill. Bár a magánéletükbe alig engedtek betekintést, de mindig azt hangoztatták, hogy tökéletes harmóniában élnek

Éppen ezért döbbenetes, hogy vége a kapcsolatnak. A karácsonyt még a kisfiuk miatt együtt töltötték, de a műsorvezető férje az év első napjaiban el is költözött a szentendrei családi fészekből.

Lilu pedig már új férfi oldalán keresi a boldogságot. A RTL Klub vezető arcának választottja egy sármos, szőke férfi, aki jó ideig kajakozott, ám egy ideje stylistként dolgozik a csatornánál.

 

Hozzászólások