Magánnyomozás és vagyonvédelem mesterfokon

A magánnyomozás és a vagyonvédelem profizmust igényel

2017/11/29

A magánnyomozás és a vagyonvédelem igencsak bizalmas téma, éppen ezért ha szükséged van egy ilyen cégre, érdemes a legjobbat kiválasztani. 

A magánnyomozás és a vagyonvédelem is óriási szakmai tudást, és profizmust igényel, éppen ezért ha efféle munkával szeretnél megbízni valakit, a döntésed nem hagyhatod a véletlenre. Sok csalásról és helytelenül elvégzett feladatokról lehet olvasni az interneten ebben a témában. Ebből kifolyólag ha ilyen szolgáltatásra van szükséged érdemes olyan céget megbíznod, aki 100%-osan teljesíti azt, amit te szeretnél. 
Az Arma Group Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik, illetve garantáltan megbízható szakemberekekkel dolgozik együtt. Az Arma Group Kft. tagjai először rendészeti (bűnügyi-operatív) területen, majd ezt követően a vagyonvédelem területén is jelentős elméleti és gyakorlati tapasztalatot szereztek, melyet eredményesen használnak fel a cég sikeres működtetéséhez, a bizalmi elven működő biztonsági szolgáltatások nyújtásához. Legyen szó objektumvédelemről, porta- és recepciós szolgálatról, járőrtevékenységről, közúti és vasúti szállítmánykísérésről, pénz vagy értékszállításről, rendezvénybiztosításról, biztonságtechnikai rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről és működtetéséről, vagy akár követeléskezelésről, albérleti konfliktuskezelésről, magánnyomozásról, személyvédelemről, biztonsági auditok elvégzéséről, vagy akár biztonsági tanácsadásról és üzleti információk ellenőrzéséről. 
Mindemellett ha a magánnyomozás érdekel a következő területeken keresheted az Arma Group Kft.-t: 

 

  • személyek, események, helyszínek megfigyelése,
  • párkapcsolati gyanakvások megerősítése vagy kizárása,
  • hűtlenség, házasságtörés bizonyítása, dokumentálása,
  • környezettanulmány készítése,
  • eltűnt személyek tartózkodási helyének felkutatása,
  • életmód feltérképezése
  • büntetőeljáráshoz kapcsolódó nyomozás (mentő illetve terhelő bizonyítékok beszerzése, tanúk felkutatása)

 

Ezen felül a cég gazdasági magánnyomozást is vállal, mely magában foglalja az üzleti partnerek megbízhatósági ellenőrzését, a társaság fizetőképességének megállapítását és a munkavállalók megbízhatósági ellenőrzését. 
Annak érdekében, hogy még több mindent megtudjunk Az Arma Group Kft.-ről felkerestük Boldizsár Csabát, a cég tulajdonosát.
Hány éve foglalkozol vagyonvédelemmel?
1997 óta foglalkozom vagyonvédelemmel, tehát pontosan 20 éve. Előtte katona (katonai középiskola, főiskola) majd ezt követően rendőr lettem, bűnügyi területen.
Az Arma Group Kft. vagyonvédelemmel, illetve magánnyomozással foglalkozik cégeknek és magánszemélyeknek. Kicsit jobban kifejtve mit jelentenek ezek a szolgáltatások pontosan?
Az Arma Group Kft. elsősorban vagyonvédelemmel foglalkozó társaság, mely vagyonvédelmi feladatok, elsősorban vasúti területeken végzett szolgáltatásokat jelent. Szerződéseink nagy része vasúthoz kötődik, telephelyőrzés, szállítmánykísérés, illetve technikai védelemmel ellátott szállítmánykísérés.
Melyik szolgáltatásotokat veszik igénybe leggyakrabban?

A cég árbevételének  kisebbik százalékát jelenti a magánnyomozási terület, mely a honlapon feltüntetett szolgáltatásokból áll:
magánnyomozás, gazdasági magánnyomozás, albérleti konfliktus kezelés, követeléskezelés. 
Hozzászólások