Magyar fényképész vett részt a Chanel titkos bemutatóján

Interjú Hajas Orsolyával

2017/09/13

Egy magyar hölgy, akit a sztárok, és magazinok is hívnak fotózni… Akiről szó van legutóbb a Chanel legújabb parfüm bemutatóján dolgozott…

A következő néhány sort nem nevezném kifejezetten interjúnak, inkább csak egy könnyed beszélgetésbe bonyolódtunk cikkem alanyával. A formaiság kedvéért azonban maradjunk az interjú megnevezésnél. Hajas Orsolya fényképészként tevékenykedik, de merész lenne csupán ennyit állítani róla. Éppen a szerkesztőségbe érkezett egy fotózásra és szerencsére sikerült vele néhány szót váltani. A poént, hogy mitől is igazán érdekes ő, nem lövöm le. Olvassatok tovább… 

hajas orsi foto

Hogy indult a karriered? 
Ausztráliában tanultam és diplomáztam nemzetközi fényképész szakon, majd rá fél évre az Elle magazin fotósa lettem. Itt hét és fél évig dolgoztam, majd kislányom születése után szabadúszóként kezdtem el dolgozni. 

Említenél néhányat a mostani ügyfeleid közül? 
Most például Jakupcsek Gabriella második könyvének a borítóját fogjuk fotózni, -egyébként az elsőt is én készítettem- illetve dolgoztam már együtt Bagi Ivánnal, Galla Miklóssal és Soma Mamagésával. Mindemellett én készítem a Cango&Rinaldi tárgyfotóit és a kompozíciókat, plusz az ügyfeleim közé tartozik a Guerlain, a Hermés és a Chanel. 

Az utolsó mondatod igazán érdekes…mesélnél egy kicsit bővebben erről?
Legutóbb a Chanel legújabb parfümének a titkos bemutatóján nyílt leehtőségem fotózni. Magyarországon is megrendezték a parfüm debütáló estjét, melyen a sajtó egyáltalán nem vehetett részt, csak a a forgalmazó partnerláncainak szépségtanácsadói. Ez egyébként az a parfüm, melynek Kristen Stewart lett az arca. 

hajas orsi foto2

Hogy zajlik egy ilyen bemutató? 
Amiről meséltem például, ott először megnyitotta az estet egy francia képviselő, majd bemutatták a Chanel5 történetét. Ezután elővették a dobozt, mindenki megnézhette, de nem volt szabad kinyitni! Amint mindenki megcsodálta kívülről kipróbálhattuk az illatot. A parfümön a jázmin, a tubarózsa és a naracs illata érződik igazán. Fantasztikus, mutatós és színvonalas rendezvény volt. 

hajas orsi foto4

Hozzászólások