Magyar férfit szeret a világsztár

Talán ettől olyan vidám

2015/04/28

Reese Whiterspoon olyan szerelmes, mint még soha! Magyar származású férjével négy éve él boldog házasságban, és ezt világgá is kürtöli!

Dr. Szöszi és férje, a magyar származású Jim Toth nemrégiben ünnepelte házassági évfordulóját, és ebből az alkalomból a színésznő megható posztot tett közzé.

Négy éve, hogy feleségül mentem ehhez az elképesztő férfihoz. Mindennap megnevettet. Nagyon szerencsés nő vagyok” – írta a világsztár közösségi oldalán.

Megismerkedésüket egy kellemetlen helyzetnek köszönhetik, de szerencsére a kínos pillanatokon hamar túltették magukat.

Egy szórakozóhelyen egy tök részeg pasas rám nyomult, megpróbált felszedni. Szerencsére Jim közbelépett. Odajött, bemutatkozott, és elnézést kért, mondván: ne haragudjak a barátjára, nagyon berúgott, mert épp most szakított valakivel. Én meg – emlékszem, azt gondoltam magamban -, a barátod egy idióta, de te milyen helyes vagy” – számolt be a Story különszáma Reese Whiterspoon kapcsolatának kezdeteiről. 

Az első találkozást gyorsan követte a randevú, és ott el is dőlt minden. 

Soha nem találkoztam olyan odaadó, őszintén gondoskodó férfival, mint amilyen Jim. Tökéletes biztonságban érzem magam mellette, és ez végtelenül felszabadító. Korábban, az első férjemtől való válásom után állandóan szorongtam, féltem elutazni, féltem kimenni a házból. Szomorú voltam és szerencsétlen. Amióta Jim a társam, azt érzem, hogy az élet könnyű és szép, és mindig van minek örülni” – áradozott a szép színésznő.

Reese az Istagramon egy vidám videót is megosztott, valószínűleg akkor is a boldogságtól dalolt!

Hozzászólások