Magyar karácsonyi vásárt választottak Európa legszebbjének!

2019/12/10

Európa legszebb karácsonyi vásárának választották az Advent Bazilikát!

A European Best Destinations független utazási portál éves szavazása 2019-ben nekünk ítélte az online voksolás keretében a legszebb karácsonyi vásár címét. A Szent István-bazilika előtt megrendezett karácsonyi rendezvénysorozat több mint 39 448 szavazattal utasította maga mögé Bécset, Gdansk-t és Brüsszelt is. Ha ez nem volna elég dicsőség, akkor pedig megdöntöttünk minden eddigi szavazati rekordot is.

Európai legszebb karácsonyi vásárát idén szervezik meg Budapesten a kilencedik alkalommal, annak érdekében, hogy az év végi rendezvény-kavalkád ünnepi forgatagában karácsonyi díszbe öltöztessék a Szent István-bazilika előtti teret is.

“Mint minden évben, így idén is azzal a szándékkal szerveztük meg, hogy az eseménnyel hozzájáruljunk Budapest és Magyarország turisztikai vonzerejének növeléséhez. A versenyben való részvételünk is azt a célt szolgálta, hogy az Advent Bazilika mellett ráirányítsuk a figyelmet a fővárosra. Büszkék vagyunk az eredményre, hatalmas öröm, hogy ilyen erős visszajelzést kaptunk a látogatóktól. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott” – nyilatkozták a szervezők.

A képek díj nélkül is önmagukért beszélnek:

Hozzászólások