Magyar lányra féltékeny Katie Holmes

Bizony a sztárok is féltékenykednek...

2017/04/28

Gondoltad volna, hogy egy sztár is lehet féltékeny? Bizony még Katie Holmes is. Jamie Foxx egy magyar lánnyal bulizott és fotózkodott! 

Szinte már csak órák vannak hátra Jamie Foxx magyarországi kiruccanásából, a több hónapos munkával egybekötött kalandnak a jelek szerint nyoma marad, ami a magánéletét illeti. A világhírű színész eddig is bátran járt-kelt a fővárosban, és készségesen állt össze szelfizni az őt felismerő magyarokkal. Most úgy tűnik, túl lőtt a célon. Azaz Katie Holmes-nak szemet szúrt egy szőke csinos lány párja oldalán és féltékeny. 

Kedden este egy étterembe tért be Jamie, ahol Rakonczai Imre kísérete mellett még Frank Sinatrát is énekelt. Ugyanezen a helyen volt egy társaság, akik egy lány születésnapját ünnepelték. Ő kért közös képeket Jamie-től, aki a lány telefonjával szinte megállás nélkül szelfizgetett. Természetesen ki is tett a képből és be is jelölte rajta a színészt. Állítólag ez nem tetszett Katie Holmes-nak, aki Amerikából azonnal számon kérte őt. Sőt, a lánnyal le is szedették a képet – mondta a Femcafé-nak a lány történetét jól ismerős forrásunk. Tény, és való: a lány oldalán ma nyilvánosan már nem szerepel kép amelyen Jamie Foxx is látható, sőt, az Instagram-fiókja sem nyilvános. Az azonban biztos, hogy nem csodálkozunk a színészen, hogy kedvet kapott a szőkeséggel való fotózkodásra.

Forrás

 

Hozzászólások