Magyar márkában feszítenek a világsztárok!

Dorkot viselnek a legnagyobb sztárok is!

2017/07/03

A VOLT Fesztiválon két világsztár zenekart is köszönthettünk, az Enter Shikarit és a Linkin Parkot, akik felejthetetlen pillanatokat szereztek a magyar közönségnek.

Ami a koncertek felejthetetlen hangulatán és a dalok nagyszerűségén túl minden fesztiválozó figyelmét rabul ejtette, az a zenekari tagok által viselt magyar márka termékei. Ha szemfülesek voltatok/vagytok, akkor jól kivehető, hogy a jelenleg legnépszerűbb hazai brand termékeit viselik magukon a zenekarok tagjai. Rou Reynolds a Dorko ’81 tricolor elnevezésre hallgató cipőjét választotta magának, ami tökéletesen passzolt a szettjéhez.

A Linkin Park énekese Chester Bennington igaz nem hazánkban hanem egy kicsit odébb Belgiumban, a Rock Werchter Fesztiválon mutatta meg legújabb sapkáját, de így is hatalmas megtiszteltetésnek számít a márka tervezőinek. A 41 éves frontember híres jó ízléséről és remek stílusáról, amit mostanában minden koncerten meg is mutat.

A fesztiválokon kívül is előszeretettel választanak maguknak Dorko termékeket a világsztárok. Luke Evans, walesi színész jelenleg hazánkban forgat, imádja Budapestet és előszeretettel posztol közösségi oldalaira, ahol több alkalommal tűnt fel a Dorko fiatal magyar művészei által tervezett pólókban, amiket – ahogy azt a márka képviselőjétől megtudtuk – az Andrássy úti üzletükben vásárolt pár magyar tervezésű cipő kíséretében.

Reméljük a jövőben is megtartják jó szokásukat a világsztárok, és a magyar tervezők által kreált darabokat hordják majd világszerte!

Hozzászólások