Magyar szépségkirálynővel van együtt a külföldi sztár!

Exkluzív interjú egy bolgár énekessel

2016/11/04

A következőkben első kézből származó interjút olvashattok a külföldi énekes Tihomir Mitov karrierjéről és arról, hogyan szeretett bele a magyar szépségbe. Exkluzív fotókkal!

Az interjú megszületéséért köszönet illeti a magyar szépségkirálynőt Szick Petrát, Tihomir Mitov bolgár énekes szerelmét. Fogadjátok sok szeretettel a külföldi sztárral készült riportot!

Tihomir Mitov 23 éves bolgár pop énekes, aki 2014-ben részt vett a „The Voice of Bulgaria” tehetségkutató műsorban, ahol döntős helyezést ért el. A Miss&Mr Grand Sea Universe világverseny visszatérő sztárvendége, illetve zsűritagja ami által világszerte ismertté vált, mint énekes. Az idei verseny különlegesre sikeredett számára, ugyanis rátalált a szerelem egy magyar lány oldalán.

Honnan jött az ötlet, hogy jelentkezel a Voice-ba?
Egyáltalán nem volt tervben, véletlenül jelentkeztem a műsorba, de életem egyik legjobb döntése volt.

Nagyon megváltozott az életed a tehetségkutató által?
Egy bizonyos mértékben igen. Van egy nagyon szuper karrierem, vannak rajongóim és tőlük nagyon sok támogatást kapok, amiért nagyon hálás vagyok. RadioVox.bg (Aleksander Penovski) a producerem/menedzserem, ő nagyon sokat segít a karrierem egyengetésében.

Kinek az ötlete volt, hogy részt vegyél a Miss&Mr Grand Sea szépségversenyen mint énekes?
Chavdar Arsov keresett meg, aki a verseny igazgatója és felajánlotta nekem ezt a lehetőséget. Rögtön igent mondtam rá. Szeretek új dolgokat kipróbálni és új embereket megismerni.

Mit gondolsz segített neked ez a verseny abban, hogy világszerte megismerjék a nevedet?
Teljes mértékben segített, mivel a Miss&Mr Grand Sea Universe egy világverseny, tehát több országból jönnek modellek, hogy részt vegyenek a szépségversenyen. Eddig minden évben felléptem a rendezvényen, mint énekes így az emberek elkezdték megismerni a zenémet és a történetemet.

Szick Petra nyerte meg idén Cipruson a Miss&Mr Grand Sea Universe tini kategóriában a versenyt és ha jól tudom azóta együtt vagytok. Hogy alakult ki kettőtök között ez a szerelem?
Ez az egész nagyon különleges számomra. Szerelem volt első látásra mindkettőnk részéről, és már lassan 5 hónapja együtt vagyunk. Amikor először megláttam őt, már akkor tudtam, hogy más, mint a többi lány. Nagyon szerény, intelligens és számomra ő egy csodálatos ember. Örülök, hogy az életem része.

Nem nehéz távol lenni a másiktól és más nyelvet beszélni?
Nyilván nehéz távol lenni attól az embertől, aki fontos számodra és különböző nyelven beszélni, de nem lehetetlen. A szerelem nem ismer határokat, ha igazán szeretsz valakit, akkor ez nem lehet probléma.

Ahogy látom már elég sok magyar rajongód van a Facebookon. Tervezel Magyarországon koncertet adni a közel jövőben?
Igen, szervezés alatt áll. Jövő nyárra tervezünk egy koncertet.

Ha jól tudom Magyarországon voltál augusztusban. Élvezted az itt töltött időt? Merre jártál?
Igen, augusztusban Magyarországon töltöttem 1 hetet. Nagyon szerettem itt lenni, voltunk a Balatonnál, Biatorbágyon és Budapesten is. Megismertem Petra csodálatos családját, és alig várom, hogy visszajöjjek. 

Nyáron Bulgáriában forgattátok a legújabb klippedet aminek a címe „Sunstroke”. Milyen volt a barátnőddel együtt forgatni? Szeretnék a jövőben is vele dolgozni, hisz vele a munka mindig viccesen telik.

Ha lenne alkalmad magyar énekessel együtt dolgozni, akkor kit választanál?
Igen, nagyon örülnék neki ha lenne lehetőségem a jövőben magyar énekesekkel együtt dolgozni. Freddie-vel kifejezetten szeretnék is!

Mi a tanácsod a feltörekvő fiatal énekeseknek?
Hogy kövessék az álmaikat, hiszen ha képesek őket megálmodni, akkor azokat véghez is tudják vinni csak higgyenek magukban. A kemény munka mindig kifizetődik, csak ne adják fel.

Hozzászólások