Magyarország sosem volt még ennyire esélyes!

Még a BBC is írt Magyarországról

2017/05/12

Óriási az öröm, hiszen Pápai Joci bejutott az Eurovízió döntőjébe. A fogadóirodák és a szakértők szerint Magyarország més sosem volt ennyire esélyes! 

A tatai fiatalember Origo című dala meggyőzte az európai nézőket és a szavazó szakmai zsűri tagjait, szerintük helye van Pápai Jocinak a legjobbak között. Több küldölfi oldal, köztük a BBC is írt Jociról és latolgatták a különböző országok nyerési esélyeit. Magyarország a fogadóirodák szerint is nagyon esélyes, ha Pápai Joci oddsait tekintjük egyre jobb helyen áll.

Több Youtube videót is megtekintettünk, melyen Pápai Joci az Origot énekli. Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos videója alatt pedig több tízezer hozzászólás jelent meg Európa minden városából, hogy Magyarországra szavaznak és teljesen lenyűgözte őket a 35 éves magyar férfi. 

Reméljük itt nincs megállás és a fiatalember remekül szerepel majd szombaton a döntőben. Egy biztos, bármi is történik szombat este, számunkra Pápai Joci a produkciójával már nyertes, akinek egy emberként szurkol egy egész ország.

Szurkolunk Joci! 

(kép:index.hu)

Hozzászólások