Magyarországra látogat Sinatra?

Robert Davi, az egyetlen valósághű hasonmás

2015/03/06

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja. Személyében utánozhatatlan stílusával, mégis önmagát adva életre kell a legenda.

Ugyanakkor kifejező énekével elnyerte a legnagyobb tiszteletet és csodálatot a rajongók, kritikusok, előadóművészek körében. A jól ismert kemény fickó több mint 130 filmszerepben és egy tucat TV sorozatban szerepelt. Együtt dolgozott világhírű kollégáival, köztük Steven Spielberg, Clint Eastwood, Bruce Willis, Benicio Del Toro és Marlon Brando, hogy csak néhányat említsünk.

A legújabb filmszerepével Davi hozzátett a filmörökségéhez. Csatlakozott a legutóbbi népszerű franchise ” Feláldozhatók 3 “- hoz, amely 2014-ben jelent meg.

Davi számos díjat kapott sikereiért és közösségi ügyekben való részvételéért, beleértve a George M. Estabrook Kiváló Szolgálati Díjat a Hofstra University Alumni Egyesület-től (régebbi díjnyertesek közé tartozott Francis Ford Coppola és William Safire ). Megkapta az FBI-tól a Man of the Year Díjat Los Angelesben, valamint a KNX rádió “Citizen of the Week “-nek titulálta, mivel egy fiatal lányt megmentett a tűzvésztől.Munkásságát további számos díj és elismerés követi.

Robert Davi

Az amerikai és ausztráliai nagy sikerű „Ol’Blue Eyes – Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance” turnék után, Robert Davi Európában turnézik a zseniális Frank Sinatra 100. Évfordulójának alkalmából.

Davi tehetsége hallható Celine Dion, Michael Bolton, Madonna, Whitney Houston, Vanessa Williams, Patti LaBelle, Michael Jackson felvételein, valamint hallható a Forrest Gump, Roger Nyúl, Hoffa, a Vissza a jövőbe , Több, mint testőr, és még sok más filmzenében .

Velük együtt a Robert Davi turnén részt vesz Anna Stadlman, és világszínvonalú dobos David Tull.

Mit mondtak a híres kollégák a Davi’s elő show-iról?

„Ő teljesen megérintette a lelkemet, és visszahozta a lényeget és szellemét magának az Öreg Kék Szeműnek” Quincy Jones

“Van egy csomó srác, aki próbálgatja ezt a zenét , de Davi áll legközelebb ahhoz, amit Sinatra alkotott, de Ő önmaga, nagyon remek old school anyag . ” Mickey Rourke

Robert Davi: Sings Sinatra koncertje 2015. április 27-én 19:30-kor lesz látható a Budapest Papp László Sportarénában. Jegyek kaphatók a A Ticket „A”, Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester web áruházban 2015. február 09-től.

Hozzászólások