Mahó Andrea meghódítja José Curát

Hazánkban koncertezik a világsztár

2015/01/27

Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, és Rhoda Scott világhírű orgonaművésznő után Mahó Andrea újabb világsztárt készül meghódítani: José Curát.

José Cura, a “negyedik tenorként” is ismert világhírű argentin operaénekes február 21-én lép fel Budapesten Mahó Andreával, a Papp László Sportarénában. Ő a „21. század  tenorsztárja”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon. Neve egybeforr a  minőséggel és garancia a világ minden táján.

Mahó AndiJosé Cura és a magyar musicalszínésznő még soha nem lépett együtt színpadra. Első közös szereplésük egy egészen különleges crossover produkció lesz. Mahó Andrea korábban is bizonyított már világsztárok oldalán: Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, és Rhoda Scott világhírű orgonaművésznővel is nagy sikert aratott.

A koncert magyar vendége Andrea régi jó barátja és kollégája, Miller Zoltán. Korábban számos musicalben játszottak együtt, többek között Az Operaház Fantomjában és a Nyomorultakban.

Február 21-i egyedi koncertprogram igazi zenei kalandozás. A műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok biztosítják. A szervezők ígérete szerint az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és föld között, hamisíthatatlan jó életérzést biztosítva a publikumnak. A fantasztikus zenei alapot a Hungarian Studio Orchestra biztosítja.

José Cura & Mahó Andrea – In a Special  Crossover Concert
Papp László Budapest Sport Aréna, 2015. február 21., 19:30
Vendég: Miller Zoltán

Hozzászólások