Majkáék külön töltik a nyarat?

Előrehozott nyaralás Las Vegasban

2014/05/27

A heti sztár családos sorozatunk következő szereplői Majka és párja Dundika, akik számára a nyár nem a közös családi programokról szól, mert alig tudnak majd együtt lenni pár órát. A rapper ugyanis folyamatosan dolgozni fog, éppen ezért hozták előre a szabadságot: egy hónapig vakációztak Las Vegasban.

Dundika, azaz Majoros Hajnalka számára nem okoz nehézséget, hogy sokszor rászakad minden feladat, és egyedül kell helytállnia.

H00A8517

„Peti (Majka – Majoros Péter) nem árult zsákbamacskát, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy mivel jár a munkája, így ehhez szoktam hozzá. Igyekszünk előre tervezni; tudtuk például, hogy nyáron Majka gőzerővel dolgozni fog, ezért nemrégiben letudtuk a nyaralást. Egy hónapot töltöttünk Las Vegasban, akkor kizárólag a család létezett számunkra, amitől teljesen feltöltődtünk. Teljes mértékben a családomé vagyok, és bár nagyon fárasztó az anyaság, egyáltalán nem panaszkodom, hiszen Majka szerzett egy fantasztikus babysittert, aki hetente háromszor vigyáz a kisfiunkra. Olyankor el tudom intézni a dolgaimat, találkozhatok a barátaimmal, de persze rengeteget vagyok a fiammal. Roppant mozgékony gyerek, ezért sok helyre viszem, mindig szervezek neki programokat, a kertben pedig most alakítottunk ki egy részt, ami az ő játszóbirodalma lett, így otthon is kedvére hancúrozhat” – mesélte Majoros Hajnalka.

Hajni a Nagy Duettben új oldalát mutatta meg, kiderült: remek énekes válna belőle. Ugyan korábban nagyon vágyott az előadói karrierre, de már nem annyira villanyozza fel ez a lehetőség.

Amikor nagyon vágytam arra, hogy énekesnő legyek, akkor a szárnypróbálgatásaim nem voltak igazán sikeresek, mert nem találtam meg a terveimhez a megfelelő embereket, ezért letettem erről. A Nagy Duettben nyújtott teljesítményem alapján most kézenfekvő lenne elindítani az énekesi karriert, de már nem annyira erősek az ambícióim. Nem zárkózom el kategorikusan, mert sosem lehet tudni, mit hoz a sors, és kisebb terveim vannak is ezzel kapcsolatban, de úgy érzem, hogy az éneklés iránti vágy és a lehetőség elment egymás mellett. Most már csak a családomé vagyok” – mondta Hajni.

 

Hozzászólások