Majdnem ruha nélkül álltak színpadra Sarka Kata lányai

Botrány a szépségversenyen!

2015/06/23

Sarka Kata hatalmas show-val főszerezett szépségversenyének hátterében igazi dráma zajlott: az utolsó pillanatban derült ki, hogy a lányoknak nincs ruhájuk.

Eredetileg Léber Barbarát kérték fel, hogy készítse el a lányok ruháit, ám csak néhány órával a show előtt derült ki, hogy azok nem felelnek meg a stylistnak.

Huszonnégy órával a döntő előtt kellett két tour ruháit egy az egyben lecserélni. Óriási kapkodás volt a színfalak mögött, azonnal cselekedni kellett. Léber Barbara az utolsó pillanatban hozta el a ruhákat, amelyek egyáltalán nem voltak a műsorba valók. Tatár Csilla öltözékét is le kellett cserélni” – tájékoztatta a Borsot a neve elhallgatását kérő informátor.

Magyarország szépe első 3 (MTI)
Senkinek sem tűnt fel, hogy az utolsó pillanatban cserélték a ruhákat (Fotó: MTI)

Léber Barbara először úgy tűnt, nem szeretne megszólalni az ügyben, de végül nagyon diplomatikusan nyilatkozott. Pedig a show stylistja egész egyszerűen azt mondta, hogy a tervező ruhái nem ütötték meg azt a színvonalat, amit elvártak

A verseny szervezőivel és stylistjával sok egyeztetés történt, de az idő rövidsége és a koncepció változása miatt végül nem egyeztek az elképzeléseink. A produkció remek volt, szép munka mindenki részéről” – jelentette ki Léber Barbara.

Sarka Kata nagyon büszke, hogy bár valóban szorult volt a helyzet, mégis remekül meg tudták oldani.

Az egyik legjobb stylisttal, Kisprumik Ádámmal dolgozom évről évre, aki ezúttal is tökéletes munkát végzett. Az ő kompetenciája eldönteni, milyen ruhában léphetnek ki a lányok a kifutóra. Végül Benes Anita és Bélavári Zita gyönyörű ruháiban láthatták a nézők a döntősöket” – mondta Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.

Olvass még Sarka Katáról!

 

Hozzászólások