Majka bántalmazta kollégáját

Tilla férfiassága is veszélybe került!

2015/08/05

Egymásnak feszült Majka és Tilla: a két műsorvezetőre átragadta az Ezek megőrültek című celebvetélkedő hangulata, és elkezdték egymást megviccelni. 

Együtt dolgozik a TV2 két népszerű műsorvezetője, Majka és Till Attila, akik a szeptemberben ismét képernyőre kerülő Ezek megőrültek című vetélkedőt vezetik majd. A műsor lényege, hogy a celebeknek olyan vicces és egyáltalán nem könnyű feladatokat kell végrehajtaniuk, amik végén a műsorvezetők jól megszivathatják őket.

Úgy tűnik, hogy Tilla és Majka átvette a forgatások hangulatát, ugyanis elkezdtek egymással is szívózni, aminek az eredménye néhány nagyon vicces fotó lett!

Az eddig sem volt kétség, hogy egyik pasinak sem kell egy kis humorért a szomszédba mennie, dehogy nem is próbálják titkolni, hogy egy csecsemő szintén állnak szellemileg, azt nem gondoltuk. Mindenesetre a cumisüveg mindkettejüknek remekül áll!

Posted by Majka on 2015. július 31.

Úgy tűnik, Majka attól sem riad vissza, hogy Tilla férfiasságát tegye kockára – ám láthatóan kollégája nem örül a zaklatásnak!

This is SPAR/ta/…

Posted by Majka on 2015. július 29.

Azt be kell vallanunk, Tilla nagyon jól bírja a gyűrődést, bár a sok gyomorforgató szivatás után kicsit elzöldült a feje. Vagy az is lehet, hogy Majka így kínálja meg a barátait pisztácia fagyival?

Posted by Majka on 2015. július 23.

Mindezek ellenére a két műsorvezető láthatóan nagyon élvezi a közös munkát – de úgy tűnik, hogy a nagy hajtásban ezek is megőrültek!

Az égből érkezik a két főgonosz :))/Tilla konkretan a vissza a jövőbe című filmből a prof/..:))

Posted by Majka on 2015. július 27.

Hozzászólások