Majka & Curtis és a Wellhello is Mátraalján bulizik

Ütős koncertekkel indul a legifjabb fesztivál

2015/08/04

Friss, ropogós fesztivál debütál a hétvégén: a Mátraalja első lélegzetvételre elhozza hazánk legjobb zenekarjait a pásztói strandra!

Augusztus 8-9-én megtelik a pásztói szabadstrand a legszuperebb bulizó közönséggel, hiszen idén először indul el hazánk legfiatalabb könnyűzenei fesztiválja, a Mátraalja. A gyönyörű környezet épp ideális lesz a beígért kánikulához, a hideg italok pedig csak fokozzák a hangulatot.

Fiatal kora ellenére a Mátraalja nem gyengén vág neki a fesztiválnak: szombaton rögtön az egyik nagy kedvencünk, az Intim Torna Illegál nyitja majd, de fellép még Gáspár Laci, ByeAlex és a Maximus is. Ezzel nem lesz vége az éjszakának, hiszen a koncertek után DJ Antonio és Lotfi Begi pörgeti majd a lemezeket.

IntimTornaIllegal (1)

Aki azt gondolja, hogy a vasárnap este alvásra való, az ne is menjen Pásztó közelébe, ugyanis őrületesen nagy bulit fog csinálni ezen az estén a Majka & Curtis duó, és érkezik hazánk kedvenc fesztiválzenekara, a Wellhello is!

A buli mellett a szervezők gondoltak a kisebbekre is, hiszen a fesztiválozást nem lehet elég korán kezdeni: a Mátra kapujában fekvő település változatos gyerek- és felnőtt szabadidős programokkal, vetélkedőkkel, strand-szépe versennyel és sportolási lehetőségekkel vár mindenkit. Aki pedig mozgás helyett inkább a hasára gondol, az megkóstolhatja az egyedülálló palóc konyha gyöngyszemeit, mint a grízes rétes, vagy a chilisbabos laska.

Hozzászólások