Majka durván bírálta Ördög Nórát

Hirtelen megváltozott a véleménye?

2014/11/23

Bár Majka és Ördög Nóra azt hangoztatja, hogy nagyon kedvelik egymást, az ózdi hős mégis csúnyán megmarta kolléganőjét.

Ördög Nóra - MajkaA Rising Star férfi műsorvezetője Liluval hasonlította össze Nórát, és mint kiderült, sokkal jobban szimpatizál az RTL Klub szőkeségével.

Imádom Lilut, ráadásul sokkal jobbnak tartom, mint Ördög Nórát. Mint műsorvezető sokkal karakteresebb csaj, és a humorát is szeretem. (…) Sokkal jobban szeretem a Lilunak a hidegségét, mint Ördög Nórinak a kedvességét, nyájasságát, amiről tudom, hogy manír” – írja Majka a Tetszik, nem tetszik című önéletrajzi kötetében.

Tény és való, hogy Nóra és Lilu teljesen más stílust képvisel, és ezek szerint Majkához Lilu temperamentuma áll közelebb. Ám Majka véleménye a könyve megjelenése óta megváltozott. Állítja: előítéletes volt, de ez már a múlté.

Az az én szegénységi bizonyítványom, hogy előítéletes vagyok. Most már tudom, vannak olyan emberek, akik a televízió képernyőjén is ugyanazt mutatják, mint azon túl. Ilyen Nóri is. Ugyanolyan kedves és nyájas a magánéletben is, mint a képernyőn, amit nem gondoltam. Éppen ezért meg kell követnem, szégyellem magam, amiért azt feltételeztem róla, hogy nem őszinte” – jelentette ki a rapper.

Ördög Nóra nem tulajdonít jelentőséget az ügynek, de örülne, ha a kötetben kellemesebb vélemény szerepelne róla.

Nincs bennem tüske és semmilyen rossz érzés, csak nevetek ezen. Majkával egyre jobban megismerjük egymást, jól megy a közös munka és minden rendben van közöttünk. Más karakterek vagyunk, de várom a könyv javított, második kiadását” – mondta a Borsnak viccesen Ördög Nóra.

 

 

Hozzászólások