Majka: “Egy kiabálós állat vagyok”

Dundikával olaszosan élnek, de sosem válna el

2015/04/24

Majka és Dundika szenvedélyesen él, olykor veszekedésüktől zeng a ház, repülnek a tányérok, de a válás gondolata sosem fordult meg a fejükben.

Ha az “Ózdi Hős” betekintést enged családi életébe, mindig tökéletes, idilli kép tárul elénk, pedig náluk sem mindig felhőtlenül boldog minden pillanat.

Mi Hajnival mindketten mediterrán típusúak vagyunk, olaszosan veszekszünk. Ilyenkor zeng a ház, repülnek a tányérok, ráadásul, ha felbosszant, egy kiabálós állat vagyok. A válás gondolata – nem azért, mert elvált szülők gyereke vagyok, hanem mert szeretjük egymást, és ragaszkodom a családomhoz -soha nem merült fel” – jelentette ki határozottan a Bestnek Majka.

Majka-és-családja-10
A rapper nagyon ragaszkodik a családjához

A rapper igazán megbecsüli azt, amit elért – a munkájában és a magánéletében egyaránt. Hiszen – saját bevallása szerint – nagyon mélyről jött; ha eredeti környezetében marad, könnyen lehet, hogy ő is úgy végzi, mint az akkor baráti társaságának nagy része. 

Balhés srác voltam, sokszor volt problémám a rendőrséggel – garázdaság, bolti lopások, rongálás. Akikkel egy társaságba jártam, azoknak a 90 százaléka börtönben ül. Sajnos van köztük olyan, nem is egy, aki életellenes bűncselekményért. Innen pofozott ki az anyám, amit persze én nagyon nehezen viseltem. Ha a gyerekem elkezdené azt az életet élni, amit én éltem, abba belehalnék” – vallotta be a rapper.

Hozzászólások