Majka elhagyja az országot?

A bűn városában folytatná életét

2015/03/26

Majka és felesége, Dundika nagy elhatározást tett: több, mint elképzelhető, hogy elhagyják az országot, amelyet elsősorban kisfiúk érdekében tesznek.

Majkáék bár itthon ismertek és nem lehet okuk panaszra, mégis összedugták a fejüket Dundikával, hogy megvitassák a jövőjüket.Nem másért tették mindezt, mint a gyermekük, Marián jövőjéért, ugyanis úgy gondolják, annak ellenére, hogy ők sztárok és talán több lehetőségre számíthatnak, mint a civil családok, mégis, nem látnak túl sok lehetőséget gyermekük számára a későbbiekben Magyarországon.

cikk_foto_Dundika

Elsősorban a nyelvtanulás végett, hiszen szeretnék, ha a most három éves Marián minél több nyelvet megtanuljon és angol nyelvi környezetben a világnyelvet tökéletesen elsajátítsa.

Majka és Dundika úgy gondolták, hogy a legjobb lenne, ha Amerikába költöznének, azon belül pedig Las Vegas nyerte el tetszésüket. Annak ellenére, hogy Las Vegas bűnre csábít, hiszen lépten-nyomon kaszinókkal és éjszakai bárokkal találkozhatunk ott, mégis, a sztárpár úgy gondolja, hogy ott egészséges körülmények között nőhetne fel a kis Marián és mire középiskolába kerül, már anyanyelvi szinten beszélné az angolt.

majka (1)

Sok sikert a családnak az új élethez!

 

Hozzászólások