Majka elhagyná az országot

Las Vegasban tervez nagy családot

2014/10/20

Majka karrierje egyszerre több szálon fut: a zenélésben és a tévében egyaránt megtalálta a helyét. Hosszútávon mégsem a színpadon vagy a képernyőn képzeli az életét, inkább egy vegasi kaszinó kártyaasztalánál.

Szoktak rémálmaid lenni?

Nem vagyok kifejezetten rosszul alvó csávó, de 30 éves korom óta van két féle visszatérő rémálmom. Az egyik, hogy egy magas hegyen állok és attól félek, hogy lezuhan a kisfiam, vagy látom Mariánt, ahogy egy medence partján sétálgat és beleesik, és mivel nem tud úszni, megfullad.  Nemrég átélhettem ezeket az álmokat 3D-ben is a Pólus Center Nightmare Shopping rendezvényén, és kicsit beparáztam tőlük. Érdekes dolog, hogy az apaság tudat alatt mennyire megváltoztatja az embert. Régebben bármelyik horrorfilmet végignéztem, nyilván féltem tőle, de élveztem is. Most egy percre sem bírok belenézni az ilyen mozikba.

Ezek szerint aggódós apuka vagy?

majka nóri
Majka hamarosan Ördög Nórival debütál a Rising Starban (Fotó: TV2)

Én „túlféltem” Mariánt. Szerintem ez egy általános apai tulajdonság. Később persze majd kialakulnak a gyereknek azok a tulajdonságai, amikkel egyedül is meg tud élni, és talán én is jobban megszokom majd, hogy önállósodik. Ráadásul ő az első gyerek – a másodiknál már biztos lazább leszek, a hatodiknál pedig már nyugodtan hátradőlök.

Ha már itt tartunk: mekkora lesz a család?

Igyekszünk. Hetente három alaklomnál többet kellene otthon aludnom ahhoz, hogy második babáról beszéljünk. Én nagy egyébként nagy családot szeretnék: három gyereknek nagyon örülnék – két kisfiú és egy kislány tökéletes lenne. A terv az, hogy néhány év múlva visszaveszek a tempón, hátradőlök és nézem a kölyköket az udvaron játszani. Mondjuk azt elképzelni sem tudom, hogy munka nélkül éljek, mert a semmittevés néhány nap után megőrjít. Van egy félig munka, félig hobbi, amit hosszú távon is el tudok képzelni: minden évben egy hónapot töltök Amerikában, ahol kártyázni szoktam. Nem kizárt, hogy egyszer fogom a családot és együtt kiköltözünk Vegasba!

Zsűrizel a Sztárban Sztárban, hamarosan indul a Rising Star. Hogy bírod az iramot?

Aki nem bírja, az bele se kezdjen. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt: minden szombati bulimat lemondtam, január-februárra pedig egyáltalán nem is vállaltam fellépést – ennek egészen más oka is van, márciusban ugyanis lesz egy nagy projekt. Nekem szükségem van a napi 8 óra alvásra, ezért a szombat sorozatnézéssel és alvással fog telni, hogy aztán a vasárnapi adásra kipihenten érjek a forgatásra. Nyilván fel kell ezért áldozni dolgokat, de ez így teljes, mert ha valaki a gazdagság miatt mindent bevállal, akkor egy idő után a keményen megkeresett pénzét az egészségére kell költenie, és egy örök körforgásba kerül.

Mit tennél, ha választanod kéne a tévézés és a zene között?

Egyértelműen a zenét választanám, ez nem is kérdés. A tévé egy ingoványos terület, ahol az ember kedden még szilárd talajon áll, szerdán pedig már nyakig érhet a leves. Mindig és mindenkor a magam ura akarok lenni, és úgy csinálni, ahogy most: azt vállalok el és akkor, amikor én akarok mert származik egy olyan fix jövedelmem a zenéből, ami megadja a biztonságot. A tévézés számomra szerelem, a Sztárban sztárt imádom, és a Rising Star is nagyon izgalmas lesz; örülök, hogy a részese lehetek!

Hozzászólások