Majka elhagyná Ördög Nórát?

A csatornák harcolnak a rapperért

2015/04/29

Egykori anyacsatornája is szeretné, ha Majka az új tehetségkutatót vezetné. Beindult a harc a rapperért!

Bár az “Ózdi Hőst” az RTL Klub által ismerte meg az ország, de már jó ideje a TV2 sikerprodukcióiban szerepel. Legutóbb Ördög Nórival alkotott ütős párost a Rising Starban, de most lehet, hogy továbblépne?

Majkát már meghallgatta az RTL Klub egy castingon, ráadásul a Britain’s Got Talent mintájára férfi műsorvezetőket keresnek, úgyhogy Sebestyén Balázzsal próbálták össze. Nem is vallottak szégyent, remekül kiegészítették egymást!” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

A Hungary’s Got Talent előkészületei nagy erőkkel zajlanak, lehetséges műsorvezetőként már felmerült Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Stohl András és Dombovári István neve is, de a csatorna nem hajlandó beszállni a találgatásokba.

A műsorvezetők és zsűritagok személyével kapcsolatos találgatásokra, ahogy eddig, a továbbiakban sem kívánunk reagálni. Hogy ki vagy kik vezetik a Hungary’s Got Talentet, hamarosan bejelentjük” – mondta az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter.

Nóri keményen beszólt Majkának (Fotó: TV2)
Majka remek párost alkotott Ördög Nórival. Vajon lesz folytatás? (Fotó: TV2)

A TV2 szerint nem csoda, hogy az RTL Klub is kivetette hálóját a rapperre.

Majka az egyik legprofibb műsorvezető, amit legutóbb a Rising Starban is bizonyított. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá. Majkával legközelebb most vasárnap az Összezárva Friderikusszal című műsorunkban találkozhatnak a nézők” – jelentette ki a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás.

Majka bár nagyon élvezi a tévézést, de nehezen tudja összeegyeztetni zenei karrierjével, emiatt gyakran túlhajtja magát. A rapper sokszor küzd az egészségéért!

A részletekről tudj meg többet ITT!

Hozzászólások