Majka hatalmas csapást mért a versenyzőkre

Senkit sem kímélt

2015/10/12

Nem kímélte a zsűri a Sztárban Sztár szereplőit: Majka keményen beszólt egyik másik versenyzőnek, aminek sértődés lett a vége.

A Sztárban Sztár zsűrije eddig aranyosan és kedvesen osztotta az észt a műsorban, a tegnapi, harmadik adásban azonban Majka, Bereczki Zoltán, de olykor Havas Henrik is keményen beszólt a versenyzőknek, akik láthatóan nehezen viselték a kritikákat.

A legnagyobb céltábla Csonka András volt, aki nem csak egy olyan szerepet kapott, ami már alapvetően könnyen kifigurázható, hiszen a Hip Hop Boyz Levy T-jét alakította, de ráadásul Peter Srameknek őt kellett eljátszania, ami miatt ugyanolyan keményen beszólogattak neki.  

„Úgy érzem, hogy kijelenthetjük: a világ megérett a pusztulásra. A Hip Hop Boyzban az emberek jól táncoltak és jól néztek ki – te ezt most megsemmisítetted a színpadon. Ez egy paródiája volt a csapatnak. Nekem ez az egész kicsit vakarék volt” – mondta Majka élesen.

Gáspár Lacinak sem volt könnyű estéje, ugyanis ismét egy hölgy, méghozzá Whitney Huston bőrébe kellett bújnia. Ha ez nem lett volna elég, Havas Henrik jól oda is szólt neki a produkció után.

„Ez egy tragikus, szenvedélyes dal volt, ehelyett el lett hülyéskedve – mondta Havas Gáspár Lacinak, akit Majka sem kímélt:

„Úgy néz ki, mint Liptai Claudia a Szomszédokban” – mondta röhögve Majka. Erre az említett zsűritag csak annyit válaszolt: Nézd a kis ózdi görényt.”

Pedig kiderült, hogy a sztárok kifejezetten nehezen bírják a kritikát. A műsor „kérdező biztosa”, Éden Peti elárulta: amikor a negatív kommenteket olvassa fel a hírességeknek, többen elszomorodnak és órákig ezeken gondolkoznak. A legnehezebben talán Csobot Adél dolgozza fel a beszólásokat, akin sokszor látta már, hogy jobb, ha nem olvas több kritikát.    

Hozzászólások