Majka keresztbe tett a Vastag testvéreknek

Az RTL Klub nem engedte Csabát a konkurenciához

2014/09/29

Vastag Csaba élőben, a TV2 stúdiójában ülve szerette volna megnézni testvérét, Tomit a Sztárban sztár című műsorban, de Majka miatt ezt nem tehette meg.

Vastag Csaba nem mehetett a TV2-be (fotó: Facebook)
Vastag Csaba nem mehetett a TV2-be (fotó: Facebook)

Különleges eset volt, amikor a Sztárban sztár első adásában Tóth Gabi – aki jelenleg az RTL Klubon futó X-Faktor mentora –, a TV2 stúdiójában szurkolhatott testvérének, Tóth Verának. Vastag Csaba ugyanígy szeretett volna tenni, de az RTL Klub nem engedte, mondván: Tóth Gabiék esetében a TV2 megszegte a megállapodást.

Tóth Gabi engedéllyel vett részt a felvételen, a TV2-vel volt egy megállapodásunk. Elmondták, nem fognak említést tenni arról, hogy ő is ott van, nem érdekük az, hogy a jelenlétét promózzák, csak a testvérét szeretné megnézni magánemberként. Ennek ellenére körülbelül az első öt percben Majka bemondta, hogy üdvözli a nézőtéren Tóth Gabit. Nem látom értelmét annak, hogy egyezkedjünk Csabáról” – mondta a Blikknek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A TV2 szerint teljesen másképp történtek a dolgok; nem az RTL Klub, hanem Tóth Vera kérését teljesítették azzal, hogy nem mutatták az adásban Gabit.

Tóth Gabival kapcsolatosan semmiféle hivatalos kérés nem érkezett a TV2-höz az RTL Klubtól. Nővére, Vera kívánságát respektáltuk, és egyetlen képkockán sem szerepelt. Amit tehát ígértünk, maradéktalanul be is tartottuk” – árulta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Hozzászólások