Majka kisfia igazi szuperhős lett Amerikában

Zokniban, zsömlét majszolva...

2015/09/21

Majka kisfia egyszerűen nem tudja megunni Amerikát: Mariánt a Disney sztárokkal való találkozás után a szuperhős-mánia is elkapta.

Mi lehetne amerikaibb, mint elmenni a mesék birodalmába, Disneylandbe? Hát az egyik legsikeresebb szuperhős, Amerika Kapitány bőrébe bújni! Majka kisfia, Marián is tudja ezt, aki stílusosan jelmezben ment el bevásárolni a szüleivel. Az eredmény mondjuk egy kicsit felemás lett – ahogy a maszk és a zokni sem teljesen illett össze.

„Van abban valami szürreális, mikor Amerika Kapitány cipő nélkül, Superman-es zokniban, egy bevásárlókocsiban ülve zsemlét majszol..” – írta Majka a rajongói oldalán, és egy szuper cuki képet is megosztott a kis szuperhősről.

Van abban valami szürreális, mikor Amerika Kapitany cipő nélkül, superman-es zokniban, egy bevásárlókocsiban ülve zsemlét majszol..❤️

Posted by Majka on 2015. szeptember 21.

Marián láthatóan nagyon jól érzi magát a tengerentúlon, ahol nem csak a leghíresebb nevezetességeket csodálta meg a családjával, de arra is fény derült, hogy igazi tehetség! Nem hiába, az alma nem esett messze a fájától, és úgy látszik, Majka zenei vénája öröklődött kisfiára, hiszen Marián komplett kis rappet adott elő a hotelszoba ágyán, amivel még az apukáját is meglepte.

„Óriási :)) nem is tudtam, hogy tudja ezt a számot :))” – írta Majka a rajongói oldalán, ahova a videót is feltöltötte. 

Óriási :)) nem is tudtam ,h tudja ezt a számot :))

Posted by Majka on 2015. szeptember 14.

Hozzászólások