Majka kivonja magát a forgalomból

Széthajtotta magát a rapper

2015/01/15

Majka komoly döntést hozott az év elején: visszavonul a nyilvánosságtól, mert az utóbbi években folyamatosan túlvállalta magát. Két hónapig csak pihenni szeretne.

A rapper a harmincas évei közepén jár, de már túl van két szívműtéten. Ezt kétségtelenül annak is köszönheti, hogy évek óta jól fut a szekere, heti 10-12 fellépése van.

 „Az elmúlt, körülbelül öt évben teljesen széthajtottam magam. Szinte otthon sem voltam. Hetente hét-nyolc bulit csinálunk, de nyáron van, amikor ez heti 12-13 hakni. Ezt nagyon nehéz bírni! Ráadásul már én sem vagyok fiatal, 36 éves vagyok, gyerekkel, párkapcsolattal. Elértem azt a kort, amikor az ember már tudatosan hoz döntéseket, és másokat helyez előtérbe. Öreg vagyok, nem hiszem, hogy például szilveszter éjszakáján nekem a diszkókban kellene pörögnöm” – árulta el a Borsnak Majka.

majka nóri
A Rising Starban továbbra is szerepelni fog

A Rising Star nézőit természetesen nem hagyja cserben, de haknit egyáltalán nem vállal két hónapig. Majka párja, Dundika és kisfia, Marián vélhetően nagyon boldog, hogy a családfő több időt tölt majd velük.

Legközelebb majd csak márciusban vállalok haknit, addig csak a Rising Starra és a családomra fogok koncentrálni. Tényleg családapaként kell már gondolkodnom. Most még istenes az időjárás, de kiszámíthatatlan. Nem akarom a testi épségemet kockáztatni azzal, hogy hóban, lefagyott, csúszós utakon rohangáljak egyik helyről a másikra. Veszélyes, és már nem csak magamért felelek” – tette hozzá a rapper.

Hozzászólások