Majka megkapta a magáét Ördög Nórától

Nem kíméli egymást a két műsorvezető

2015/01/06

Keményen beszólást kapott Majka! A műsorvezetőnek élő közvetítésben szólt be kolléganője, Ördög Nóra, aki szerint a vagány rapper az utcán szedi fel a barátnőit.

A Rising Star műsorvezetői többször kerültek már összetűzésbe a műsor alatt – persze csak viccből, hiszen nagyon jól kijönnek egymással. Nóra ezúttal kollégája nőügyeire tért ki: azt állította, hogy Majka jó pár korábbi barátnőjét az utcáról szedte fel.

A beszélgetés azzal kezdődött, hogy Majka az egyik versenyzőt, a “vigaszágas” Palmirát szólította a színpadra, a következő felkonferálással: „És most következik egy gyönyörű szép kislány. Bármilyen tapintatlan vagyok, azt kell, hogy mondjam, majdnem hogy az utcáról szedtem fel – mondta viccesen Majka. Nóri természetesen erre rögtön reagált: „És még hány nő van, akit majdhogynem az utcáról szedtél fel. Majka erre már válaszolni sem igazán tudott, csak annyit mondott: “Felmondok“.

Nóri keményen beszólt Majkának (Fotó: TV2)
Nóri keményen beszólt Majkának (Fotó: TV2)

Korábban fordított helyzetben voltak: Majka bántotta meg kolléganőjét azzal, amit önéletrajzi könyvében írt néhány éve. Szerinte Nóra unalmas és bájolgó műsorvezető, aki csak álcázza, hogy mindenkit szeret. Azóta olyannyira megváltozott a véleménye, hogy 400 szál tulipánnal engesztelte ki a kétgyermekes anyukát.

Kíváncsian várjuk, vajon Nóri készül-e valamilyen engesztelő ajándékkal kollégája irányába.

Hozzászólások