Majka miatt kezdett őrült edzésbe Dundika?

30 fölött többet kell tennie a feszes testért

2015/03/24

Dundika időben észbe kapott, mert valószínűleg azt szeretné, ha Majka mellett mindig szexi maradna. Ám 30 fölött ez már nem olyan könnyű…

Komoly riadalmat okozott Majoros Hajnalkának amikor észre vette, hogy a harmadik X után a teste már nem úgy viselkedik, mint korábban. A bőre már nem annyira feszes, és nem ehet bármit következmények nélkül.

A szerencsés géneknek köszönhetően gyerekkoromban ehettem bármit. Azért is neveztek el Dundikának, mert sokszor törtem ki féktelen zabálásban, mégsem látszott rajtam semmi. Ez egyébként tavalyig így volt, a kisfiam születése után is gyorsan lementek rólam a kilók. Azonban amint betöltöttem a harmincat, éreztem, hogy a bőröm már nem olyan feszes, mint korábban. Tudtam, ha most nem lépek, később már nem lesz visszaút” – mesélte a Storynak Dundika.

Majka-és-családja-5
Dundika nem panaszkodhat, remekül néz ki!

A csinos anyuka példáját sokan követhetik, hiszen a vészjósló előjelek után nem ült a babérjain, hanem munkába kezdett. Tornázik, hogy feszes maradjon, és személyi edző segítségét is igénybe veszi. Leginkább a slide-edzést kedveli, ugyanis a síeléshez hasonló, csúszkáló mozdulatokat kell végeznie, és a síelés mindig nagy kedvence volt. Emellett pedig a kisfiára is számíthat, ha mozgásról van szó!

Naponta fél órára bekapcsoljuk a zenét otthon, és együtt táncolunk Mariánnal. Ez is jó testmozgásnak számít, imádjuk mindketten” – tette hozzá Dundika.

Hozzászólások