Majka mindenkit kiosztott

A rapper szerint nem akarnak dolgozni az emberek

2015/05/19

Ismét felháborodott Majka: a szabad szájú rappert ezúttal az hozta ki a sodrából, hogy bár mindenki a jobb életre vágyik, közben dolgozni senki sem akar.

Majka a zenélés mellett egy egészen új pályán is ki akarta próbálni magát, és éttermet nyitott. A rapper néhány hete a rajongói oldalán keresztül adott fel álláshirdetést, amire azonban szinte senki nem jelentkezett. Ez nem tetszett az ózdi hősnek, és természetesen hangot is adott neki.

„Kedves Magyarország! Itt ahol állítólag nincs munka, és a legtöbb ember elégedetlen az életével és a fizetésével, mi három hete próbálunk találni szakácsot és motoros futárt. De hiába! Hetente 300 ezer ember látja a posztjaimat, de kb. hárman jelentkeztek, akikből ketten közölték: amúgy őket nem érdekli a munka, csak úgy jelentkeztek. Ezek voltak a szakácsok. Motoros futárnak konkrétan egy ember jelentkezett, akit azonnal fel is vettünk.

majka

Szóval ezt szeretném kérdezni, van- e olyan ember, akinek szüksége lenne pénzre, de sajnos a feltétele a fizetésnek a munkába járásSzakács és motoros futár. Akit érdekel, írjon. Nagyon szépen köszönöm!” – írta ki néhány napja a közösségi oldalára a rapper, mostanra azonban eltüntette a posztot.

Márpedig Majka tudja, milyen az, amikor keményen megdolgozik valamiért: amellett, hogy belekezdett étterme irányításába, zenei karrierje is töretlenül robog. A Youtube listája alapján a Cutrissszel és BLR-rel készített Belehalok című dala nem csak a legkedveltebb magyar nyelvű szám, de az abszolút kedvenc is a magyar hallgatók körében – megelőzve a gigasláger Gangnam Style-t is. Sőt, a dalból készült a legjobb paródia is.

Hozzászólások