Majka rettegésben él

Kisfia betegsége miatt nincs egy nyugodt perce sem

2015/02/06

Majka és felesége rajongásig imádják kisfiukat, Mariánt, ezért amióta kiderült: egy komoly légúti megbetegedésben szenved, rettegésben él a család.

Majka és Dundika hároméves kisfia egyik pillanatról a másikra szűnni nem akaró, borzasztó köhögésbe kezdett.

Olyan nagyon szenvedett, hogy már a legrosszabb is megfordult a fejünkben. Egész éjjel virrasztottunk mellette, remélve, hogy nem lesz komolyabb probléma. Amikor a doktornő közölte velünk, hogy kruppos, megfordult velem a világ. Az futott át az agyamon, hogy egy sor ismerősünk gyereke feküdt kórházban emiatt a betegség miatt. Peti is nagyon megijedt, azonnal rohant az internetre, és elolvasta a betegséggel kapcsolatos összes írást. Attól rettent meg igazán, hogy sok rosszat olvasott a kruppról” – mesélte a Storynak Majka felesége, Hajni.

majka (1)

Bár egy inhalátornak és vitaminoknak köszönhetően enyhült Marián rémisztő köhögése, de közben tüdőgyulladást kapott. Szerencsére a hároméves kisfiú tudja: ilyenkor be kell vennie a pirulákat azért, hogy meggyógyuljon, ezért gyorsan helyrejött. Azonban a krupp akár egész életén át elkísérheti, bár remélik, hogy iskolás korára kinövi

Jó lenne, ha nem volna nagy korkülönbség a két gyerek között, de ezt nyilván nem mi döntjük el. Bár Peti sokat dolgozik a Rising Starban, azért rajta vagyunk a babaprojekten. Én nagyon szeretnék már szülni, remélem, mihamarabb újra jó hírekről számolhatunk be” – tette hozzá Hajni.

Hozzászólások