Majka a végkimerülés szélén?

Túlhajszolja magát a rapper

2014/12/01

Súlyos következményekkel járhat az az életvitel, amelyet Majka űz az utóbbi időben: a rapper alig alszik, állandóan dolgozik, ráadásul mindezt betegen csinálja végig. Bár az orvosok többször figyelmeztették már, hogy a szívritmuszavara miatt vissza kell vennie a munkatempóból, Majka csak most jutott el odáig, hogy komolyan vegye az intő jeleket.

A végkimerültségik dolgozza magát Majka, ha tovább folytatja azt a munkatempót, amit az utóbbi néhány hétben űzött. A rapper a Rising Star műsorvezetői feladatai mellett fellépésekre jár, új CD-vel készül és egy hamburgerezőt is vezet, közben pedig otthon várja kisfia, Marián, aki nemrég lett két éves.

Majka ráadásul gyerekkora óta szívritmuszavarral küzd, korábban egy komoly műtéten is átesett, ebben az évben pedig már kétszer is kényszerpihenőre küldték az orvosok. Úgy tűnik, a fenegyerek most jutott el arra a szintre, hogy rájött: nem képes tovább csinálni ezt az életmódot.

Majka a végkimerülésig dolgozik? (Fotó: TV2)
Majka a végkimerülésig dolgozik? (Fotó: TV2)

“Szerintem most jött el az idő, hogy megálljt parancsoljak magamnak… Tegnap egy borzalmasan kemény hét után úgy éreztem, mintha megsemmisültem volna. Esküszöm, hogy Bill Gates és Megan Fox minden fegyverüket bevetve sem tudott volna semmi olyat tenni, vagy mondani, ami jobban felizgatott volna egy ágynál.. Egész héten napi 12-14 óra betegen.. Nem szoktam panaszkodni, de most megteszem ..
Vasárnap éjjel végeztünk a Rising Starral és a kísérőműsorral, de nem feküdhettem le mert meg kellett írni egy dalszöveget. Hétfőn folytattuk stúdióban a Swing lemez végső feléneklését, aztán irány Hal a tortant forgatni késő éjjelig. Bár nem akartam elvállalni, mert már nyolcadjára főzöm, de mégis megtettem. Az ok egyszerű: Sztárban Sztár zsűrijével + Tillával kell főzni, és tényleg szeretek velük lenni. Kedden szintén Hal a tortán, aztán nyomás le Szegedre éjjel fellépni. 6-kor vergődtem haza. Akkor már éreztem, hogy sz*rul vagyok. Láz.
Szerdán majd 200 km-re mentünk vacsorázni. Én vezettem, Hajós volt a mitfahrer. Nem sikerült neki felnőni a feladathoz, csak 60 km-t tudtunk kerülni..
Hajnalban vissza. Csütörtökre maradt az összes dolog, amit egy normális ember intéz a hétköznapokon, plusz a Burgerlanddal kapcsolatos ügyek… Pénteken mar nem bírtam felkelni, hogy bemenjek a kamerapróbára, mert annyira betegnek éreztem magam. Estére viszont összeszedtem magam és toltunk egy Karcag-Debrecen túrát, amiből sajnos a debreceni koncert a technikai feltételek hiánya miatt elmaradt. Én kérek elnézést mindenkitől aki eljött (bár nem nekem kéne). Pótoljuk!
Szombaton egy fontos búcsúztatóra kellett mennem, mert egy kedves barátunk utazik. Várja Amerika.
Vasárnap pedig 11-re már bent kellett lennem a TV2-ben mert este Rising. Éreztem, hogy elfogyott az erőm mar estére.. De annyira, hogy két párbaj szünetében kiugrottam elszívni egy cigit és olyan dolog történt ami már nagyon rég. ELESTEM B***MEG!!” – olvasható Majka egy heti programja a rajongói oldalán.

Ezek után nem meglepő, hogy Majka a végkimerülés szélén áll.

Hozzászólások