Majka visszavonulót fújt

Nem vállalja a színházi fellépést

2015/09/22

Mégsem lép színpadra Majka az Operettszínházban, ahol az eredeti tervek szerint A denevér egyik szerepét, a részeges börtönőrt alakította volna. Ugyan először igent mondott a felkérésre, de az utóbbi időben hiába keresték, Las Vegasban nyaral, és inkább nem vette fel a telefont.

A denevér című darabot már próbálják az Operettszínházban, Majka pedig éppen Las Vegasban nyaral a családjával és Curtisékkel. A színház művészeti vezetője kereste ugyan,de Majka jó szokásához híven inkább nem vette fel a telefont, így új szereplőt kerestek és találtak Frosch, a részeges börtönőr szerepére, Ottlik Ádámot.

“Ez a hajó elment! Majka egy színpadra termett ember, és úgy éreztem, hogy ez a szerep, amit felajánlottam neki, éppen rá van szabva – mondta Kerényi Miklós Gábor. – Pedig annak idején örömmel vállalta a felkérést. Viszont már az egyeztetések alatt adódott jó pár nehézség. Midketten elfoglaltak voltunk.”

Majka
Majka szép csöndben marad a tévézésnél

Majka azért megüzente, hogy magánéleti okok miatt nem vállalja a szerepet, ennek ellenére a színház az utolsó pillanatig kivárt. A lehetőség megvolt, hogy a rapper a zenélés és a televíziózás mellett szélesítse a palettát, de valószínűleg már sok lett volna neki a temérdek elfoglaltsága miatt, így talán kicsit könnyelműen mondott eleinte igent.

Hozzászólások