Majkának önmagát kell pontoznia

Hogy köszörüli majd a nyelvét a rapper?

2015/11/28

Majka csöppet sem örült, amikor kiderült: Gáspár Laci őt fogja alakítani a Sztárban sztár döntőjében. Vajon hogy pontoz majd a rapper?

Nem tudni, Majka miért nem szeretné, ha Gáspár Laci az ő bőrébe bújna. Attól tart, hogy Laci jobb lesz nála vagy csak félti őt?

Ellettem volna, ha nem döntenek úgy a készítők, hogy engem is színpadra vigyen valaki. A Belehalok dalnak nagyon sok szövege van, így eléggé kemény hete lesz Lacinak, hiszen az utolsó adásban nem csak egy feladat van. De legalább most megtudják mások is, mennyire nehéz dal ez, ráadásul magyarul nem lehet ám elkummantani a rappet. Természetesen megnéztem a próbát is… Hát mit mondjak? Nem lesz egyszerű dolga Lacinak” – mondta a Blikknek Majka.

A Sztárban sztárban hete óta brillirozó Gáspár Laci nagyon boldog a feladattól.

 „Nagyon szeretem ezt a dalt, emlékszem, amikor először láttam, hallottam, gyorsan írtam is egy SMS-t Majkának, hogy ez olyan, mintha rólam szólna” – jelentette ki Gáspár Laci.

gasparlaci_sztarbansztar_tv2

Nagy az izgalom a műsor döntője miatt; két lány és fét fiú – Tóth Gabi, Csobot Adél, Peter Sramek és Gáspár Laci – között dől el, hogy ki nyeri az idei évadot. Sokak szerint a lányoknak esélyük sincs, csak férfi nyerhet. 

Igen, fiú fog nyerni, mégpedig Gáspár Laci. Ebben teljesen biztos vagyok. A szavazásos műsorokban, de általában a színpadon is könnyebb dolguk van a férfiaknak. Azért a sikításért, amit a rajongóktól egy férfi előadó szinte azonnal megkap, nekünk, nőknek sokszorosan meg kell küzdenünk. Eleve a rajongók között is több a nő, ők vállalják a nagyvilág előtt is könnyebben, ha odavannak valakiért, és ők inkább a férfiakért rajonganak” – ecsetelte Wolf Kati a napilapnak.

Hozzászólások