Majkát megtépázta az élet

Mostanra révbe ért

2015/04/23

Majka soha nem rejtette véka alá, hogy küzdelmes gyermekkora volt, de a részletekről nem beszélt. Most azonban vallott élete egyik tragédiájáról.

Az ózdi hős mindössze hat éves volt, amikor elváltak a szülei, és bár jó kapcsolatban maradtak, Majka és testvére elszakadt egymástól, hiszen a rapper az édesanyjához, a bátyja pedig az apukájukhoz került. Kamaszként azonban azzal kellett szembesülnie, hogy anyukája és annak párja új vallást választott, és ez nem fért bele a tizenéves fiú életébe, ezért úgy döntött: az édesapjához költözik.

Remekül érezte magát, a panelrengeteg jelentette számára az igazi otthont. A boldogság azonban nem tartott sokáig, ugyanis Majka apukája hirtelen meghalt…

majka
A rapper már túljutott a gyerekkori megpróbáltatásokon

Amikor apa meghalt, a felesége másnap elköltözött, teljesen egyedül maradtam. Ági 22 éves volt, amikor apa elvette feleségül; csak kilenc évvel volt idősebb nálam. Ott ültem egy kanapén, ami úgy törte a hátamat, hogy azt hittem, meghalok. Nem tudtam kicserélni, nem volt pénzem rá. Még tévém sem volt, mert a mostohaanyukám – akivel ma is jóban vagyunk – elvitte. Ott maradtam egyedül a panelben, egy szétmarcangolt kanapén, tévé és minden egyéb nélkül, és arra gondoltam: úristen, most mi lesz? – mondta a Hot!-nak Majka, aki úgy érzi, ekkor vált igazán felnőtté. – “Szerencsére volt az életemben akkor egy lány, akivel pont egy héttel apa halála előtt jöttünk össze. Miatta maradtam itthon, ugyanis Kanadába kellett volna mennem. Kint dolgozott egy régi barátnőm; mindig mondta, hogy menjek utána. Még pénzt is küldött jegyre, amit meg is vettem. Úgy volt, hogy április 14-én repülök, apa március 24-én halt meg” – tette hozzá a rapper.

Hozzászólások