Már a rendőrt is kihívták Rékasi Károly zaklatójára

Nem csak a Barátok közt sztárját ostromolta

2015/08/22

A minap derült ki, hogy a baleset után otthon lábadozó Rékasi Károlyt egy nő zaklatja folyamatosan az interneten, amin a színész érthetően teljesen kiakadt. Most kiderült, hogy a hölgynek komoly mentális problémái vannak, és nem Rékasi az egyetlen áldozata.

A súlyos motorbalesete után otthon gyógyuló Rékasi Károly a napokban a Facebookon akadt ki azon a Hajnalka nevű nőn, aki folyamatosan zaklatja őt. ˝Kértelek már, hogy takarodj a környezetemből!˝ – írta feldúltan. Azóta kiderült, hogy a nő tényleg orvosi eset.

˝A bejegyzéseiből árad a düh, a sértettség és a rosszindulat. Egy idő után már én is csúnyán válaszoltam neki, hátha abból végre ért. Igazán sajnálatra méltó nő, a leginkább egy orvos segíthetne neki. Ezúton is kérem a hozzátartozóit, vigyék el orvoshoz˝ – mondta a Borsnak a színész.

rkzakl

A nő zavart elmeállapotáról Peller Károly, az Operettszínház színésze tudna mesélni, hiszen ő beperelte a nőt zaklatásért, mert a munkahelyén is többször jelent meg, a menyasszonyának kiadva magát, végül még a feljelentés után is be akart mászni a lakására is.

“Este jött, a szomszédoknak is bemutatkozott, hogy ő a menyasszonyom, és számítsanak rá, hogy a jövőben töb­bet fogják látni errefelé. Azonnal hívtam a rendőrséget, akik ki is jöttek” – mondta a színészkolléga a lapnak.

A 32 éves, mentálisan sérült nő Rékasi és Peller mellett megtalálta már Janza Katát, Szerényi Lászlót, Szulák Andreát, Verebes Istvánt, Stohl Andrást, Oszvald Marikát, Eszenyi Enikőt és Alföldi Róbertet is.

Hozzászólások