Már csak 4 nap a Szigetig!

Ezért (is) érdemes kilátogatni

2015/08/06

Már csak négyet kell aludni és megnyitja kapuit a Sziget Fesztiválköztársaság, egy külön világ Budapest szívében, ahova nemcsak szórakozni és bulizni mehetnek le a fiatalok és érdeklődök, de a szervezők számos különleges élménnyel is várják az idelátogatót. Ez a nap a tiéd lesz!

A Sziget már régen túlmutat azon, mint aminek eredetileg megálmodták. Kezdetben volt a sátor, a dagonya, a sörös poharak és rengeteg elvont zenei előadó egy speciális réteg képviselőinek. Mára azonban hivatalosan is Európa legjobb bulija, ahova rengetegen érkeznek határon innen és túl, azért, hogy feltöltődjenek, szórakozzanak, kikapcsolódjanak és rengeteg világsztárt lássanak egyetlen hét leforgása alatt.

sziget6

Ha csak ennyiről lenne szó! De a Sziget szervezői évek óta odafigyelnek arra, hogy a kultúrát is becsempésszék a terület színfalai közé, ráadásul nem kis érdeklődés mutatkozik rá, hogy a különféle sportok, művészeti- és desing alkotások teret nyerjenek ezen az eseményen. Az egyik legkedveltebb hazai zenekar, a Punnany Massif frontembere, Felcser Máté is arra csábít, miért érdemes a zenei élményen kívül még kilátogatni jövő héten az erre az alkalomra teljesen átalakuló területre. Ja, egyébként ők is fellépnek majd a nagyszínpadon!

Nézd meg a videót és ne engedd el az életérzést, amit közvetít! Vár a Fesztiválköztársaság augusztus 10-étől az óbudai Hajógyári-szigeten.

Hozzászólások