Már csak hetei vannak hátra Val Kilmernek?

Ellentmondó hírek a színész állapotáról

2016/01/20

Sokan már szinte eltemették, az orvosok azonban bizakodóak: ellentétes információk keringenek a színész, Val Kilmer állapotáról.

received_2491012060986581

A kilencvenes évek sztárjáról tavaly januárban derült ki, hogy életveszélyes állapotban van: egy daganatot találtak a gégéjén, ám a színész mindenféle orvosi segítséget elutasított, szerinte ugyanis nem léteznek betegségek.

Az idő múlásával azonban romlott az állapota, nemrég pedig komoly beavatkozást kellett elvégezni rajta, az orvosok pedig megpróbálták eltávolítani a daganatot. A műtét után azonban szinte semmit nem tudni a Batman és a Top Gun sztárjának állapotáról.

Sokan már a rák felfedezésekor azt jósolták, hogy a színésznek nincs esélye a túlélésre, ám egy informátor szerint úgy tűnik, mégis segített rajta a beavatkozás.

96kilmer_20000529_08243.jpg
A színész a kilencvenes évek egyik legsármosabb sztárja volt

„Val azt mondta az ismerőseinek, hogy az orvosok szerint jól sikerült a műtét– mesélte egy ismerős a RadarOnline-nak, míg egy másik szerint a színész torka tele van csövekkel, kívülről azonban egy kis vágás látszik csak az ádámcsutkájához közel, ugyanis ott műtötték.

Ennek ellenére mások azt mondják, hogy Val Kilmer állapota jó, jobban néz ki, mint eddig, és egyáltalán nem olyan törékeny és gyenge, mint eddig volt.

Hozzászólások