Már hivatalos – JLo elvált!

Két év különélés után, válás

2014/06/18

Jennifer Lopez és Marc Anthony két év különélés és számos tiszavirág életű kapcsolat után, végre hivatalosan is elvált. A két énekes már ténylegis szinglinek számít!

?????????

JLo és Marc házasságának lezárását a bíróság hivatalosan hétfőn mondta ki. A válókeresetet még 2012-ben nyújtották be, azonban ikergyerekeik Emme és Max miatt rendszeresen találkoztak.

Bár papíron, hivatalosan még házasok voltak, ez egyik énekest sem akadályozta meg abban, hogy párt keressenek maguknak és hosszabb-rövidebb kapcsolatokba bonyolódjanak. Jennifer Lopez nemrég szakított Casper Smart háttértáncossal, Marc pedig a brit Chloe Green TopShop örökösnővel vetett véget kapcsolatának.

Abban mindkét fél egyet értett, hogy a két kicsit távol akarják tartani a kamerák kereszttűzétől, és meg szeretnék óvni őket a válás okozta felfordulástól. Jennifer és Marc arról is megegyeztek, hogy az ikrek havonta hét napot, teljes egészében az apjukkal töltenek, de kizárólag úgy, ha a kicsik dadája is jelen van. Lefordítva ez annyit jelent, hogy JLo mindenről tud, ami ebben a bizonyos hét napban történik.

Hozzászólások