Most már hivatalos – megnősül George Clooney

Hivatalosan bejelentette házassági szándékát a szívtipró és jegyese

2014/08/09

Hivatalos értesítésben jelezte házassági szándékát George Clooney és jegyese, Amal Alamuddin.

A hollywoodi filmsztár és a Bejrútban született londoni jogász áprilisban jelentette be eljegyzését, az esküvő a korábbi információk szerint szeptemberben lesz Olaszországban, ahol Clooneynak villája van.

A brit polgárok, így Alamuddin számára is még mindig a házasságkötés előfeltétele a házassági hirdetés nyilvánosságra hozatala. A híres pár a londoni Chelsea városházán jelentette be szándékát.

george-clooney-600

Az 53 éves hollywoodi sztár és az emberi jogi ügyekkel foglalkozó 36 éves jogász 2013 őszén ismerkedett meg. Clooney 2013 nyarán szakított előző barátnőjével, Stacy Keiblerrel. Korábban Elisabetta Calaniss-szal és Renée Zellwegerrel volt párkapcsolata. 1989 és 1993 között házasságban élt Talia Balsam színésznővel, és az utóbbi években gyakran említette interjúkban, hogy a házasság intézményét nem neki találták ki. Úgy tűnik, megváltoztatta a véleményét

Ahogyan az anyós is, hiszen korábbi értesülések szerint ellenezte lánya házasságkötését a színésszel, és hírek szerint másnak szánta lánya kezét.

george-clooney-amal-alamuddin

Az esküvőre az eredeti tervek szerint Szeptember 12-én kerül sor a Comói-tó partján. A menyasszonynak ez hatalmas döntés, hiszen ha hozzámegy a színészhez, közössége kitagadja és gyermekét sem nevelheti majd vallásosan. Míg állítólag a menyasszony szülei nem voltak elragadtatva a frigytől, addig George Clooney édesanyja nagyon lelkes és úgy tűnik igazán kedveli leendőbeli menyét. “Azt kell, hogy mondjam nagyon boldog vagyok! Amal egy igazán aranyos lány, akit csak szeretni lehet!‘-nyilatkozta korábban Nina Clooney.

Úgy tűnik, a lány családja is áldását adta a frigyre, és vége Clooney agglegény életének – ami ellen ő sem tiltakozik! Sőt!

 

Hozzászólások