Már követni sem lehet: ismét szakított a sztárpár

Egy bennfentes az okát is elárulta

2018/07/19

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatának ismét vége lett: a színésznek elege lett a várakozásból. Ki tudja, talán most sem végleges a sztárpár szakítása. 

Hosszabb szünet után jött össze újra Miley Cyrus és Liam Hemsworth, de úgy tűnik, hogy ezúttal sem sikerült összehangolni kettejük személyiségét és akaratát. A legfrissebb hírek szerint ugyanis szakított a sztárpár. A pletykák akkor kaptak szárnyra, amikor Miley Cyrus törölte az összes fotót Instagram-oldaláról, majd egy bennfentes meg is erősítette a találgatásokat.

Az illető azt állítja, Miley és Liam a családalapítás kérdésében nem tudtak megegyezni. A 28 éves színész ugyanis már nagyon szeretett volna édesapa lenni, az énekesnő azonban még nem érezte késznek magát az anyaságra. „Liam gyerekeket akart, nem akarta már halogatni, de Miley másképp gondolta… Liam teljesen összetört.Miley félretette az eskövő tervezését is, Liam pedig egyre jobban belefáradt. Miley nem is akart igazán megházasodni. Ezt mindenki látta Liamen kívül.

A családja régóta könyörgött neki, hogy vegye észre, mi történik, de ő bízott Mileyban. Most idiótának érzi magát”– idézi a Daily Mail a bennfentes nyilatkozatát.

forrás

Hozzászólások