Már a negyedik ikszet ünnepli a Piramis, nem is akárhogy!

Január 16-án koncertsorozat indul

2015/01/08

Pontosan négy évtizede alakult, és nem sokkal később már be is futott a Piramis zenekar, amely az eltelt idő alatt számtalan alkalommal lépett fel Magyarországon és a környező országokban. A jubileumi születésnapjukat idén egy koncertsorozattal teszik emlékezetessé, amelyet január 16-án Budapesten, a Barba Negra Music Clubban kezdenek.

A Piramis zenekar a mostani felállásával (Nyemcsók János, ének; Závodi János, gitár; Gallai Péter, billentyűsök, Vörös Gábor, basszusgitár; Köves Miklós, dob) már hat éve járja az országot és a szomszédokat, Szlovákiát, Romániát és Szerbiát. Az újévet Budapesten kezdik január 16-án, a Barba Negrában (Prielle Kornélia utca 4.).

piramis_belso
Fotó: a Piramis együttes hivatalos oldala

Az idei esztendő azonban igen sűrűnek ígérkezik az együttes számára, hiszen negyvenedik születésnapjukat ünneplik. A nagy eseményt koncertsorozattal ünneplik meg 2015-ben, ami akár a tengerentúlon is elérheti a csúcspontját. A tárgyalások még folynak, mindenesetre egy jubileumi nagykoncert biztosan lesz.

A január 16-i, első idei fellépésre a helyszínen 2300 forint lesz a belépő, elővételben 1800 forint. Jegyek rendelhetők IDE, IDE és IDE kattintva! Részlet a tavaly nyári, balatonfüredi koncertről:

Hozzászólások