Már nem a feleségét szereti Hajós András

Fiatal lánnyal látták a zenészt

2015/02/22

Bár Hajós András még házasságban él feleségével, mégis, olyan fotók készültek róla, ahol egy fiatal lánnyal távozik a lány lakásáról. Vajon mi lehet közöttük?

A Heti hetes korábbi sztárja közben házasságban él két közös gyermekük édesanyjával. Mint kiderült, az a kapcsolat inkább hasonlít már barátságra, mint szerelmes viszonyra, de két gyermekük miatt nem válnak el, nem költöznek szét. Felesége tudja, hogy szeretője van Hajósnak, és el is fogadja ezt az állapotot.

– Sokszor van itt Hajós, nem csinál titkot belőle, hogy szerelmes ebbe a fiatal lányba. Láttuk már őket a villamosmegállóban is, ahogy ölelkeztek vagy csókolóztak – mesélte egy szomszéd.

Hajós András mindig is féltette a magánéletét. Feleségével csak elvétve jelent meg nyilvános rendezvényen, s gyermekeiről is legfeljebb a Heti hetes stúdiójában beszélt.

7_o_hajos-NEIRJNEVET
Forrás: Blikk

„Évekkel ezelőtt tudomásul vettem, hogy a munkám miatt az életem egy részét is a nyilvánosság előtt kell élnem. De szeretem én meghúzni a határt. Van két gyerekünk, miattuk élünk évek óta barátságban egymás mellett, egy háztartásban, de már rég nem mint egy férj és egy feleség. Hosszú évek óta nem hazudunk egymásnak szerelmet, így ki kell önöket ábrándítanom, mert nem sikerült semmit leleplezniük. Semmi olyat nem teszek, amiről ne tudnának a gyerekeim, az édesanyjuk, a barátaim vagy a szüleim. De elszámolással és információval csak nekik tartozom. Az olvasókat arra kérem, hogy ne az én magánéletemre pazarolják a feles energiáikat, hanem a saját családjukra. Biztos akad egy beteg rokon, egy ideges kamasz, egy munka nélküli unokatesó, egy magányos nagymama vagy egy szomorú férj, akinek jólesne az érdeklődés. És a legfontosabb: mindenkit szeretettel várok március 16-án a Sportcsarnokban az Enyém a vár, tiéd a bulvár című új lemezem bemutatóján!” – írta a Blikknek Hajós András.

   

Hozzászólások