Már nem megy? – VV Fanni babaolajjal éleszti Dennisz férfiasságát

Nem zavartatják magukat a villatátsak előtt

2015/01/29

Újabb szexuális örömöket okozott egymásnak VV Fanni és Dennis, ezúttal új fegyvert is bevetettetek, hogy még izgalmasabb legyen az aktus: síkosító helyett babaolajjal kényeztették egymást.

Azon már meg sem lepődünk, hogy a villa párocskája ismét egymás ágyában kötött ki, de a fiatalok egyre szemérmetlenebbül esnek egymásnak a villa legkülönbözőbb pontjain. Legutóbb egy fogadásnak köszönhetően a zuhanyzóban szexeltek – Dennis nagy örömére – mindenféle takargatás nélkül. Most már nem csak a nézők előtt nem szégyenlősködnek, de a lakótársaik előtt sem takargatják szenvedélyeiket.

Talán a sok szex tette monotonná a kapcsolatukat, vagy Dennis egyszerűen úgy gondolta, hogy egy kis izgalmat csempész az aktusba, mindenesetre síkosító híján babaolajjal kente be férfiasságát – illetve kenette be Fannikával, aki ettől teljesen beindult.Míg korábban azonnal takaró alá bújt szex előtt, most már az sem zavarta, hogy Robin békésen aludt mellettük, miközben szerelmeskedtek

VV Fanni néhány hete kifejtette, mi a kifogása Dennis kérése ellen. A fiú többször is kérte már, hogy vegyék le a takarót aktus közben, de a 21 éves lány mindig visszautasította kérését. Ennek az oka pedig az, hogy Fanni nem szeretné, ha minden perverz az ő szexuális életükön élvezkedne – és mindezt ingyen! A jég aztán mégis megtört, Dennis pedig célba ért barátnőjénél.

Egy biztos, a szexuális felvilágosítás óra felesleges volt a villalakóknak: két terhességi teszt “elfogyasztása” után Fanni és Dennis még mindig nem használ óvszert.

Hozzászólások