Már többen adakoztak Hernádi Judit részére

Levéllel csaltak ki pénzt az emberektől

2014/09/02

Színházkedvelők figyelem! Interneten kért segítséget valaki – pénz formájában – Hernádi Judit nevében. A színésznő azonban semmit nem tudott az esetről, de sajnos már voltak olyanok, akik bedőltek a csaló levelének.

A levél szerint Hernádi Judit bajba került külföldön – mindenét elvesztette, ezért sürgősen segítségre lenne szüksége. De ez természetesen nem igaz. A színésznőt teljesen felháborította az eset, amikor a Borstól értesült róla.

Egy ismeretlen hölgy szólt Verebes Istvánnak vasárnap este, hogy figyelmeztesse a csalásra, hiszen Hernádi Judit is kellemetlen helyzetbe kerülhet, mivel már így is többen utaltak pénzt a felkérés miatt. Ezt a beszélgetést egy járókelő tudatta a nyilvánossággal.

“Még csak most bogozzuk ki ezt az ügyet, de már körvonalazódik, hogy olyanok kapnak a művésznő nevében levelet, akik interneten vásároltak színházjegyet. Vagyis nincs kizárva, hogy valakinek egy olyan címlista került a kezébe, melyen több száz színházba járó neve és elektronikus elérhetősége szerepel. Jó lenne, ha gyorsan figyelmeztetni tudnánk mindenkit, hogy ez csalás, mert azt hallottam, hogy volt már, aki küldött pár ezer forintot. És még örült is neki, hogy segíthetett.”

Hernádi Judit (fotó: AS fotó/Oláh Csaba)

A lap Hernádi Juditot is felkereste az ügy kapcsán, aki akkor értesült az esetről: „Megdöbbentő, hogy van, aki képes ilyen aljasságra! Remélem azonban, hogy a színházba járó nézők vannak olyan érettek, hogy nem hiszik el, hogy bárkitől pénzt kérnék. Csak remélni tudom, hogy még nem sokan küldtek.”

Hozzászólások