Maradnak a felhők

Enyhébb idő vár ránk

2015/12/14

A hét elején többnyire felhős, borongós időre van kilátás, hajnalban és reggel pára-, ködfoltokkal. Az igazi, hideg, havas tél továbbra is várat magára.

Hétfőn többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd a köd feloszlását követően marad a többnyire változóan, erősen felhős, helyenként borongós idő, de számottevő csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban -5 és 0, napközben 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet. Nem várható fronthatás.

tel_szurkeseg_30

Kedden is többnyire felhős, helyenként párás, ködös idő várható, csak kevés helyen süthet ki a nap. A szél gyenge marad. Hajnalban több helyen fagyhat, napközben 1-7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán is többnyire borongós, eseménytelen időre van kilátás, számottevő csapadék továbbra sem várható. Délután 2-7 fok várható.

Csütörtök virradóra északnyugat felől csapadékzóna érheti el térségünket, ígycsütörtökön és pénteken több helyen kialakulhat majd kisebb eső. Időnként megélénkülhet a szél. Csütörtökön még 1-7 fok, pénteken már 4-10 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Forrás: Időkép.hu

Hozzászólások