Maratonman Tavaszi Futam

Futás az ébredő Balaton partjánál

2016/04/04

A Runner’s World Run remek lehetőség, hogy egy gyönyörű környezetben, a téli álom után éledező Balaton partján mozgasd meg a tested és tedd próbára a lelked.

marathon runners

Helyszín és időpont:

2016. április 30. szombat, Balatonfüred

Pálya:

A Balaton egyik legszebb helyén, kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted a távot. A pálya kialakításánál az alábbi szempontokat vették figyelembe:

Balatonfüred legszebb részét a Tagóre sétányt és a Vitorlás teret okvetlen érintse!
A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak ne kelljen autóba ülve követni, keresgélni, hanem a versenyközpontnál többször is találkozhassatok.
Gépjármű forgalomtól elzárt biztonságos pályán tehesd meg a távot!

Díjazás:

Minden célbaérkező Runner’s World Run befutóérmet kap.

Az egyéni kategóriák  1-3 helyezettje kupát is kap.

Nyereménysorsolás:

A befutó után a maratoni és félmaratoni távot szintidőn belül teljesítők között wellness hétvégét sorsolnak ki! A sorsoláson csak személyesen lehet részt venni. Amennyiben a kihúzott nincs jelen, akkor újrahúznak.

Masszázs: frissítő masszázst a verseny után, és Kinesio Tape felrakása a verseny előtt az Oriolus-Med jóvoltából ingyenesen igénybe vehető.

Versenyközpont és parkolás:

A balatonfüredi Vitorlás téren kerül kiépítésre a versenyközpont, a rajtzóna, a célterület. Itt találhatók majd az öltöző sátrak és mobil WC-k is. A versenyközponttól 200 méterre található parkolót a Zákonyi Ferenc utcában  szállodákkal szemben áprilisban már csak díj fizetése ellenében használhatják  a versenyzők! A parkoló nem őrzött, az ott hagyott kocsikért felelősséget nem tudnak vállalni. A Füred áruházzal szemben a Huray utcában a volt piac területén mintegy 300 autó ingyenes parkolására alkalmas terület van , az utca továbbra is fizetős! Innen a versenyközpont kb 5 percre van gyalog.

Hozzászólások