Máris lecsaptak a pár nélkül maradt Adrira az Éden Hotelben

Ilyen keményen még nem cikizték a súlya miatt

2015/04/30

Patrik és Adri kapcsolata sokáig az egyik legbiztosabbnak tűnt az Éden Hotelben, de amint tényleges szakításra került volna sor, a fiú kiesett. A lány először kiakadt, majd játszani kezdett, hogy biztosítsa helyét, és a múlt héten még Nórival erőszakoskodó Gábor most rá vetette ki a hálóját.

Patrik kiesésével felborult az Éden Hotel egyensúlya, hiszen személyében egy régi motoros dőlt ki, ráadásul párja, Adri helyzete is megingott. Ugyanis kérdéses volt, kit talál maga mellé, aki bent tartja a játékban. A lány azonban – miután lenyugodott, és megtudta, hogy Patrik amúgy is le akarta cserélni – elkezdett újra taktikázni.

Sőt, meg is van az önkéntes jelölt: Gábor, akit múlt héten még azért vett szájára a magyar sajtó, mert felháborítóan viselkedett Nórival, és erőszakoskodott vele az ágyban annak ellenére, hogy a lány kérlelte, hogy ne csinálja. Nóri kiesése után most a pár nélkül maradt Adrira vetette ki a hálóját, részegen azzal ostromolva, hogy “iszonyatosan bejön” neki. De Adrit sem ejtették a fejére…

Viszont kellemetlenség éri azért őt is rendesen, súlya miatt állandóan cikizik, legutóbb azt a kérdést kapta a Pandora-ceremónián, hogy vajon miért hordja Patrik itt maradt ruháit: az emléke vagy a mérete miatt? A lány szerint ez nem volt valami vicces… Loki később nemes egyszerűséggel “zabagépnek” nevezte őt.

Forrás: TV2 

Hozzászólások